hesabın var mı? giriş yap

  • sevgilisinden yeni ayrılan bir kız arkadaş:

    " bööle de açaydım bacaklarımı, gitme diyeydim !!!! "

  • basın özgürlüğüdür. ifade özgürlüğüdür, sorun yoktur. ama ak-it'lerin amacı mizah yapmak, bir şeyi eleştirmek, ya da sadece güzeli aramak değil, sadece insanları sinirlendirmek. aferin ak-itler. hll spr dvm.

  • plastik cerrahi asistanı olarak nöbetten yazıyorum, şartlar düzelmediği takdirde ileride parmağınız koptuğunda 450-500 bin tlye özele gideceksiniz veya güdük parmakla gezeceksiniz yavaş yavaş hepimiz istifa edeceğiz

    “sen devletin bir memurusun işini beğenmiyorsan s.git. “

    yazan gerizekalı arkadaşım umarım bir gün hastaneye ihtiyaç duymazsın. önyargıların yüzünden belki bugün göremiyorsun ama olay hekimlerin istifasının cefasını yine halkımızın çekecek olması, biz s.gideriz.

    edit: mesaj kutuma böyle fiyat olmaz diyenler görüyorum, onun icin yazma gereği duydum.

    1 hafta önce 3 parmağı koptu bir işçinin, patronuyla acilde karşılaştık ne gerekiyorsa yapalım diyen adama izmir’de el için özelleşmiş bir hastanenin numarasını verdik. tetkikler gönderildi telefonlar edildi, fiyat aldı, 480 bin tl. fiyatı duyunca aynı patron hocam siz dikin vakit kaybetmeyelim demeye başladı. hem personel hem aletlerin kalitesine rağmen 17 saat ameliyat edildi hasta. 3 parmağı da yaşıyor onca soruna rağmen. karşılığında aynı patron fizik tedavi ücretini karşılayacağına cevizli baklava getirdi sağolsun. bugün o ameliyat başarıyla yapıldı. peki yarın ?

  • bu tarz egzersizlerin en az bilinen ancak en dinclestirici, kafa acicilarindan birinin basrolunde, bazen hafif tikali olan ve egzersiz suresince garip sesler cikarirsa pes etmemenizi gerektiren burnunuz* vardir.

    sag ele gore tarif ediyoruz:

    - agiz kapali.
    - isaret ve orta parmaklarinizi alninizin ortasina sikica dayayiniz.
    - bas parmaginizla sag burun deliginizi tikayin.
    - sol burun deliginizden derin bir nefes alin.
    - simdi sol burun deliginizi (nefes halen cigerinizde iken) yuzuk parmaginizla kapatirken ayni anda sag burun deliginizin uzerindeki bas parmaginizi kaldirin ve bu nefesi verin.
    - simdi ayni nefesi sag burun deliginizle alin.
    - sag burun deliginizi bas parmakla kapatirken ayni anda sol burun deliginizin uzerindeki yuzuk parmaginizi kaldirin ve nefesi soldan verin.
    - simdi sol burun deliginizden derin bir nefes alin.
    -simdi sol burun deliginizi (nefes halen cigerinizde iken) yuzuk parmaginizla kapatirken ayni anda sag burun deliginizin uzerindeki bas parmaginizi kaldirin ve bu nefesi verin.
    - simdi ayni nefesi sag burun deliginizle alin.
    - sag burun deliginizi bas parmakla kapatirken ayni anda sol burun deliginizin uzerindeki yuzuk parmaginizi kaldirin ve nefesi soldan verin.

    komplike gozuksun diye iki tur yazdim. ama aslinda cok basit. alti-yedi tur deneyin (yalnizken).
    beyninizin farkli yerlerine oksijen filan ulascak. pisman olmiycaksiniz.

  • kendi ismim hariç listede başka kimse olmayan sayfa. sanırım beni leylekler getirdi hic üst soyum yok. ulan hiç değilse ayip olmasin diye annemin adını da koysaydınız listeye o bile yok

    edit: belge oluştura tiklayip pdf indirmek gerekiyormuş arkadaşlar uyardı sağolsunlar. bi an acaba hz. isa'mıyım diye sevinip mesih cüppesi bakmaya baslamıstım trendyol'dan. mesih değilmişim siteyi anlayamamışım meğer

  • türk ailesinin bilinçaltındaki parçalanma korkusunun su yüzüne çıkışını simgeleyen fantastik bir doğa olayı. lan bir kere de sakin girelim şu yeni yıla ya... "neriman hala'nı arayacağız hatırlat", "kimmiş? gülsümler aradı şimdiden kutlarız dediler", "kardeşin gelsin odasından", "naciye nerede?" her kafadan bir ses. sanki zaman ayarlı bomba var. "3 dakika kaldı naciye'yi çağırın"... napacak acaba naciye, kırmız kabloyu mu kesecek?

    yeni yıla aynı anda girmesek, aile üyelerinden biri başka odada kalsa sanki o bizle yeni yıla girmeyecek gibi düşünülüyor ailede. çıldıracak gibi oluyorum valla:

    - oğlum annen nerede lan?

    - mutfaktaaa...

    - çağırın lan çabuk!!! yeni yıla gireceğiz...

    *

    mesela ablam var, 1994'e girerken odasındaydı. yeni yıla gireceğimiz son dakikalarda çağırmadık, odasında kaldı. hala kendini o yılda sanıyor. michael jackson'ın öldüğünü söylemiyoruz bir türlü...