hesabın var mı? giriş yap

  • baktı ki tepkiler çığ gibi büyüyor, geri adım atmıştır.
    açıkçası "bu kardeşiniz" diye başlayan hiçbir siyasetçinin sözüne inanasım gelmiyor artık.

  • geçilen dalgalardan sözlükte nerdeyse hiç olmadığını anladığım erkek gurubu ha tabi sözlükte 1.75 in altında kız 1.90 nın altında erkekte yok kelde yok kıllı göbekli erkek te yok kara kaşlı kara gözlü zaten hiç yok vay anasını hitler yıllarını boşuna harcamış ari ırk sözlükte yaşıyor

  • ilk yurtdışı aynı zamanda amerika uçuşumun aktarması için schipolden bindiğim uçakta yerime yerleşirken tanımadığım birinin (ingilizce) ben ön tarafta oturuyorum, siz arkadaşımın yanındasınız, yer değiştirmek ister misiniz ?" demesi. benim kabul edip eşyalarımı toplayıp yeni yerime tam gitmişken başka bir kişinin "ben üst katta first class tayım (747 di herhalde uçak), arkadaşımla beraber uçmak istiyorum, servisi iyidir, yer değişmek ister misiniz" demesi. sonrasında ilk atlantik uçuşumu kim bilir kaç bin dolarlık biletle uçulan bir koltukta havyar ve ıstakoz eşliğinde gerçeleştirmem. yaşasın arkadaşı bol insanlar !

  • çok konuşan ama bir türlü restoranın adını ve konumunu söylemeyen anne.

    söylesin de kapsama alanımızdaysa gidip elin eniğinin zırıltısını dırıltısını dinlemeden huzur içinde bir yemek yiyelim.

  • eski sevgiliniz tarafından hırpalanırken yardım isteğinize mal mal bakan esnafa karşın ana avrat "rahat bıraksana lan kızı" lafını söyleyecek cesarette olanlarına rastlanmıştır dün gece.
    kendilerine bok atıp da adam olduğunu sananların yol ortasında hırpalandığınızda yardım etmeyecek çoğunluktaki erkeklerden olma olasılığı yüksektir.

  • değişim şart olmuştur, öncüsü de ekrem başkandır. parti kur, hiç çekinme hepimiz arkandayız.

  • mükemmeliyetçi olmamak: hayatta hiçbir şey kusursuz olmadığı ve bazen aksi durumlar yaşanabildiği için mükemmeliyetçi kişiliğe sahip insanlar sıklıkla başarısızlıkla karşılaşıp yoğun stres altında yaşarlar. yaşantının geneli için daha rahat bir tavır sergilenmediği sürece stresten uzak durmak mümkün değildir.

    hayır diyebilmek: gerek iş hayatında gerek özel hayatta olsun, herkesi memnun etme ihtiyacı hissettiği ve bencil olarak algılanmaktan korktuğu için hayır diyemeyen insanlar kendi hayatlarının dengesini bozarak giderek daha güçsüz hissetmeye, kendine karşı daha büyük bir öfke içinde olmaya ve daha stresli bir hayata sahip olmaya başlar.

    hayatı daha sakin yaşamak: gün içerisinde sürekli koşuşturma içinde yaşamak yerine sadece üzerinde çalışılan şeye odaklanmak ve anın tadını çıkarmaya çalışmak oldukça önemli.

    tüketim çılgınlığına son vermek: evinizi dolduracak ıvır zıvırları almaktan vazgeçin, sadece size yetecek kadar yiyecek alın ve giysi ya da başka bir ürün alırken daha seçici olun. gerçekten kullanacak mıyım diye düşünün. gerçekten istiyor musunuz yoksa anlık mutluluk sağlayacağı için mi alıyorsunuz? inanın dengeli bir kredi kartı ve kendinizi kontrol edebilmenin verdiği özgüven daha iyi hissettirecek.

    gerçekçi hedefler belirlemek: normalde olduğundan daha azını veya daha fazlasını başarmış olmayacaksınız. fakat aklınızdaki ''daha fazla çaba göstermeliydim.'' düşüncesini ortadan kalkacak.

  • bein sport kaçak yayınlar için caydırıcı hukuki yaptırımlar istiyorsa, bu taleplerini devlete fax ile iletmeleri gerekmektedir. aksi halde talep dikkate alınmayacaktır.