hesabın var mı? giriş yap

  • olum siz nasıl insanlarsınız, mbappe başlığa geliyorum adam yerden yere vuruluyor, messi'ye gidiyorum orada da aynı; her 5 entryden 4ü şöyle kötü böyle penaltı, böyle işe yaramaz.

    olum messi, mbappe falan işlerinde bu derece kötüyse sizler nesiniz la? yapmakta olduğunuz iş göz önüne alındığında hangi seviyede yapıyorsunuz? messi tarzı bir oyuncuya sözlükte köpek çektiğiniz esnasa kendinize "ben kimim ve yaptığım işte hangi seviyedeyim ulan" diye bir sorun.

    çok basit bir soru; hayatta neyi messi'nin mbappe'nin futbolu becerebildiği seviyede yapabiliyorsunuz? bakın hobi olur, iş olur, oyun olur, yapılan herhangi bir "şeyden" bahsediyoruz. geç klavyenin başına yaz allah yaz. te allahım...

  • bu tipler kira vermez, hazine arazisini çevirir. imar affından faydalanır. apartman diker. hem kendi hem çocuğunu ev sahibi yapar, üzerine bi de sen ben gibi iş güç sahibi insanı kiracı diye oturtur da parasını yer. bu tipler maaşla geçinmez bir kere. ordan yardım, burdan market kuponu, şurdan bal, burdan tereyağ, bedava şu bedava bu:)
    maaşla geçinen bizler anlayamayız avantadan gelen gelirleri nedir bu tiplerin..
    o yüzden adam haklı. çok bile o maaş

  • çanakkale'de işgal girişimi vardı. topraklara saldıran devletler vardı. bir savaştı.
    15 temmuzda ise iktidarın elleriyle besleyip büyüttüğü, ne istediniz de vermedim dediği hainler vardı.

    çanakkale; zaferdi, destandı.
    15 temmuz ise kara bir lekeydi.

    edit: savcılığa vereceğini vs. söyleyenler oldu.
    evladım; allahınıza kadar yol var, verin.
    15 temmuzu yapan hainlere ne istediniz de vermedik diyen ben değildim.
    zaten kendisi de bunu bildiğinden, kandırıldık dedi ve helallik istedi milletten.
    sizler ağam paşam, hocam derken de ben o ite hain diyordum. sizin kovaladığınız fare kadar, benim kedi sikmişliğim var.

  • vardır, araçlar için trafik lambasının önünde çizilmiş beyaz beyaz kalın çizgiler, kırmızı ışığa denk gelirsen bu çizgilerin üzerinde dur ki hiçbir allahın kulu yaya geçidini kullanamasın anlamına gelmektedir.