hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye'nin asıl sorunu budur işte. ülke insanının %95'inin eleştirdiği konu hakkında hiç bir bilgisi yok.

    olm dizi ara verdi, yeni bölüm gelmiyor. ne yapsın insanlar, eski bölümleri izleyip izleyip sözlüğe mi yazsın amk?

  • erteledikleri vakit zaman ayarlı ekonomi bombaları ellerinde patlar. bilakis bu ekonomi bombalarıyla maraş yıkımını yeni hükümete bırakmak için sabırsızlanıyorlar. yani olmayacak erteleme..

    sonra belki erdoğanı değil ama bu zihniyettekileri dezenformasyon yapıp yeni hükümet başarısızmış algısı yapmaya çalışırken göreceğiz. tabi mamaları kesilince ne kadar dayanırlar bilemiyorum..

  • bir gs'li olarak bu akşam yaptıklarını haklı bulduğum futbolcu. kendini ve takım arkadaşlarını çok temiz savundu. 1 vs 30000 yapacak kadar yürekliymiş, helal olsun.

  • almanya'nın erfurt şehrinde 1184 yılında gerçekleşen ve türkçeye "erfurt tuvalet felaketi" olarak çevirilebilecek traji(komi)k olay.

    dönemin alman kralı 6.heinrich, thüringen prensi 3.ludwig ve mainz başpiskoposu 1.konrad arasındaki anlaşmazlığı çözmek üzere, tarafları ve dönemin asillerini 26 temmuz 1184'te erfurt kalesinde toplar.

    ancak bu kadar kişinin ağırlığını kaldıramayan toplantı salonunun tahta zemini çöker ve hemen hemen herkes aşağıdaki lağımın içine düşer.(tabii o zamanlar bugün bildiğimiz anlamda bir lağım yok. tuvalete yapılan her şey bir alanda birikiyor.) bu kazada, bazı kaynaklara göre, yaklaşık 60 kişi hayatını kaybeder. bunların ufak bir kısmı enkaz altında kalarak ölseler de, çoğunluğu içine düştükler lağımda boğularak ölürler. *

    6.heinrich tesadüf eseri taş zeminde olduğu için kurtulur. bu olaydan 7 sene sonra da, 15 nisan 1191'de kutsal roma imparatoru* olur.

  • giris gelisme ve sonuc taslagiyla anlatacagim olayi.
    amerikada bir ogrenci olarak saclarim erol buyukburc ekolunu yakalamisti. amerigali kizlardan saclar papaz olmus, turk elvis presley ine benzemissin uyarilari aldiktan sonra berbere gitmeye karar verdim. neyse bir berber tavsiye etti birisi oraya gittim.
    boyle modern falan biyer. ama kizlar var 20 civari yaslarda onlar kesiyolar saclari. e dedim bu bizim kuafor metin gibi degil istanbuldaki. neyse oturdum. tras toplam 5 dakka surdu ki turk berberini ozledim o sirada. cay gelecek. geyik muhabbeti donecek. futbol tartismasi yapilacak. hahahihi gulunecek. neyse kesim bitti. erol buyukburc degildim artik ama bir kustum. bu kadar kotu olabilecegini tahmin etmiyorum lakin otisabinin dedigi kadar varmis. 15 dolar sac kesimi ki bir de tip istedi utanmadan. ben de kibarca comak cikardim kendisine (bkz: nah) kredi kartiyla odedim omru hayatimda ilk kez berber parasini.
    ah ah istanbulda sac kesimi, yikama, sakal trasi ve doyumsuz muhabbet sadece 3 milyona maloluyo. anlatamadim derdimi tavuk gotu olsun diyemedim ingilizce. essek trasi olsun diyemedim. tarkan tarzinda olsun diyemedim. arko krem sur, yuzume masaj yap diyemedim. hey gidi.