hesabın var mı? giriş yap

  • islamcı teröristlerin sorusu. zeki alasya iyi ki masondu. senin gibi çocuk sikip kendini mi patlatsaydı?

  • ben şöyle anladım. her gün miting her gün miting. her zaman bir şey çıkmıyor, yeni bir gündem yaratamadık. elde de bunlar vardı. şimdilik bunlarla idare edin. yalnız ssk genel müdürlüğü de nasıl stratejik bir koltukmuş öyle. görüntülere göre o koltukta oturan ulaşımdan eğitime her konuda yetki sahibi...

  • (bkz: douglas adams)'ın, (bkz: otostopçunun galaksi rehberi) isimli kitabında geçen "hayatın anlamı nedir?" sorusunun cevabı. "42" rakamının altında aslında kritik önemde bir ironi yatıyor. burada, 42 yerine 81'de olabilirdi veya herhangi başka bir rakam veya kelime de. yazar burada; "hayat çok kısa ve ömrünüzü hayatın içinde bir anlam arayarak boşuna tüketmeyin. çünkü bu hayattaki hiçbir şeyin, hiçbir yerinde herhangi bir anlam yoktur. sadece, şu sınırlı hayatınızdan mümkün olabildiğince keyif alarak yaşamanıza bakın." demeye çalışıyor.

  • evet atatürk havaalanından 15 temmuz günü sadece 3-5 km mesafe için 300 usd istemeleri de ne kadar ekmek peşinde olduklarının delili zaten

    edit: 28 hazirandaki işid havaalanı saldırısındada aynı işi yapmışlar idi,uyaran arkadaşlara teşekkürler

  • absürt, anormal ama normal aynı zamanda. çocukluk hayali imiş, gerçekleştirmiş. ne var yani?
    sosyal hayatta ve medyada beğeni için kırk türlü maymunluktan daha elim değil.

  • ayasofya yüzünden bir çok ülke tepki gösterecek.
    türkiye aleyhine kararlar çıkacak. bunun üzerine dış güçler edebiyatı yapıp, bakın ekonomimize saldırı var diyecekler.
    kur dengesini de bu işe yıkacaklar. üstüne bir de dindar kesime islam fatihiyiz imajını çizip oy toplamaya çalışacaklar.

    ama;
    eğer ki son koz olarak ayasofyayı kullanıyorlarsa bilin ki durum gerçekten çok vahim.
    her tepkiyi göze alıp bunu yapmak zorunda hissediyorlarsa gerçekten de anketler can sıkıcı.
    değil ayasofya'yı, ahireti bile açsanız o iş bitti.

  • “kimsenin göremediğini görmeye çalış. korkudan, tembellikten ve herkese uymaktan dolayı başkalarının görmek istemediği şeyleri görmeye çalış. tüm dünyayı her gün yeni bir biçimde görmeye çalış. gerçek şu ki; emin adımlarla ilerliyorsun. eğer burada çılgın ve sinirli yaşlı bir adamdan başka bir şey görmeseydin buraya ilk gelen sen olmazdın.”

    şöyle bir muhteşem repliğe sahip olan baş rolünde robin williamsın olduğu 1998 yapımı drama, komedi ve biyografi türlerini barındıran hoş bir film.