hesabın var mı? giriş yap

  • gidin efendim. damak çatlatan cağ kebabını bir tadın. ya da emirşeyh'de köfte ziyafeti çekin. ardından kadayıf dolması ile lezzetin nirvanasına ulaşın. üstüne güzel bir semaver çayı için. taş mağazalarında dolaşın, çifte minareyi görün, erzurum evlerini ziyaret edin. aziziye tabyalarında tarihi hissedin. sonra ilk otobüse veya uçağa atlayıp geri gelin. yaşanmaz olum orada.

  • yarım saatte okuyup bitirdiğim kitabın unutulmayacak ölümsüz küçük kahramanı. bundan 60 yıl önce yaşansa da sonuç aynı sonuç: bir yanda sonunda üzerinden herkesin çekip gideceği dünyayı paylaşamamalar, silahlar, bombalar bir yanda da solan giden masumlar... onun bin taneyi bitirdiğinde iyileşeceğine inandığı ama tamamlayamadığı origami turna kuşlarını o uçup gittiğinde arkadaşları tamamlayıp hastanesine göndermiş. ve anıtının üzerine
    "bu bizim yalvarışımız
    bu bizim duamız
    dünyada barış istiyoruz" yazmışlar. kitabın sonunda origami turna kuşunun nasıl yapıldığı fotoğraflarla anlatılıyor. çünkü kitap bitince salya sümük "bir tane de ben yapayım" diyorsunuz. bu anlatım yetersiz gelirse benim gibi şuraya da bakabilirsiniz [[http://www.youtube.com/watch?v=fogp1jvsune link http://www.youtube.com/watch?v=fogp1jvsune link]]

  • ferrari'nin sahibinin ismi henüz öğrenilememişmişmişmiş.

    yav he he.

    yeni düzen türkiye sınırları içerisinde, "çankaya köşkü'nün önünde ferrari'yle cinayet işleyen birisi kesin sağlam taşaklıdır. tadımız kaçmasın ali rıza bey, susalım." şeklinde düşünmüyorlarsa cümle alem siksin.

    medya böyle bir şey işte. kimisinin borazanlığını, kimisinin tetikçiliğini, kimisinin de dilsiz uşaklığını yapar.

    t: mağdur taksicidir.

    edit: tanım

    edit 2: neudugubelirsizolan'a teşekkürler. ferrari'nin sürücüsü bulundu ama polis tarafından değil; toplum tarafından.

    instagram adresi: ismail arıkan
    bu da ferrari'sini terk eden bilgenin fotoğrafı: 06 ar 5000

    edit 3: trikocum'a bilgilendirme için teşekkürler. taksiciyi öldüren katil ismail arıkan teslim olmuş. korktuğu için kaçmışmışmış. yoksa haşa alkol filan ne gezer.

    kaynak