hesabın var mı? giriş yap

  • başlığı görünce beynimin gündemine bomba gibi düşen olay. şu an canlı yayın araçları dönüyor kafamın içinde, sıcak gelişme şeklinde son dakika altyazısı geçiyor gözümün önünden. sirenler çalıyor ciğerimde. havar komşular havar.

  • 8-6 çalışıp günlük işe git gel 2,5 saatin yolda geçsin. işe gidebilmek için sabah 7.00 da uyan.

    gün 24 saatten oluşuyor sen 13 saatini iş için harcadın, geriye kaldı 11 saat, günlük 7 saat uyusan kaldı sana 4 saat. banyo kişisel bakım, yemek gitti oradan 2 saat, boş vakit olarak harcayacağınız en fazla 2 saat kalır bu 2 saatte de kölelik kalktı diye yazabilirsiniz.

    ülkenin çalışan nüfusunun %50'si bu şartlarda çalışıyor bundan çok eminim. özellikle istanbul'da çalışanlar bu rakamı oluşturmakta.

  • bazı tatlıların kaşıkla yendiğini sanan varoşlar da varmış. hiçbir şey kaşıkla yenmez, sadece köylüler eve kaşık sokar.

    creme bruleemi az önce tribüşonla yedim.

  • kurbanına çektirdiği acının misli misli fazlasını çekerek ölmesi gereken bir caninin zehirli iğneyle idam edilmesi olayı.

    bu cani katil, 2004 yılında hamile kurbanıyla internette bir terrier köpek sayfası üzerinden tanışıyor, biraz sohbet ettikten sonra kurbanının 8 aylık hamile olduğunu öğreniyor ve sohbeti derinleştirmek adına kendisinin de hamile olduğu yalanını söyleyip kurbanıyla samimiyet kuruyor. sonrasında kurbanının yeni doğan yavru köpeklerinden birini almak üzere kurbanının evine gidiyor, zor kullanarak etkisiz hale getiriyor. bağladıktan sonra kadının karnından bebeği alıyor. kurbanını boğarak öldürdüğü yazılmışsa da zavallı kadının bebek alınırken hala canlı olduğu ve kanamadan öldüğü sonradan ortaya çıkmış. cinayet sonrası sohbet geçmişi ve ip adresinden iz süren polis bu caniyi evinde bebekle yakalıyor. bebeği kurtarıyorlar neyse ki.

    katilin kötü bir çocukluk yaşadığı ve travmatik çocukluk geçmişi yüzünden bu hale geldiği; bu durumda birinin idamının insanlık ayıbı olduğunu söylemiş avukatı. keşke bunları o zavallı kadının sevdiklerinin gözleri içine bakıp da söyleyebilse.

  • ozan’ın haklı olduğu tartışma. sırf magazinci olduğu için bir pakistanlının gizlice çekip servis etmesinden farkını göremediğim şey. ikisinde de rıza yok, ikisi de teşhircilik.

  • genelkurmay, mit, mgk ya da milli savunma bakanlığı toplantısında değil muhtarlar toplantısında edilmiştir.

  • "bbp yönetiminin masasında 'listelerden çekilmek dahil' birçok formül bulunuyor."
    e ne oldu vatan millet sevdası şimdi?
    çıkar birlikteliği miydi yoksa sizinki?