hesabın var mı? giriş yap

  • dün neredeyse tüm günü annemle beraber hastanede geçirdik. artık eve dönüş zamanı geldiğinde annemi hastanenin açık otoparkına çıkardım ve birlikte ağabeyimin arabayı getirmesi için beklemeye başladık. ikimiz de çok yorgunduk. tüm enerjimizin tükendiğini düşündüğümüz sırada, kar beyaz tüylü, bal rengi gözlü güzeller güzeli dişi bir sokak köpeği belirdi on metre kadar önümüzde. tam da o sırada hastaneden çıkan, kendine insan diyen bir çift, onlara hiç sokulmadığı halde, bu güzeller güzeline tekme attılar. gördüğüme inanamadım. tam ikinci tekmeyi atmaya yeltenirlerken, tüm enerjisinin bittiğini düşünen ben kendimi bunu yapan insan müsveddesine bir güzel haddini bildirirken buldum.

    hayvanların, özellikle de sokak hayvanlarının ne kadar akıllı varlıklar olduklarını gözlemleyenler iyi bilir. bu gördüğümüz güzel varlık da elbette öyleydi. hiçbir zarar vermediği halde, ona tekme atılmıştı ama o şiddet gördükten sonra dahi saldırmayı ya da havlamayı seçmeyerek bir asalet sergiliyordu adeta. üstelik benim onu savunduğumun da farkındaydı. bahsini ettiğim yaratık çift oradan uzaklaştıktan sonra hafif öne doğru eğilip, sağ elimle, sağ dizime vurarak yanıma çağırdım. koşarak yanıma geldi. usulca başını uzattı. araba gelene dek elimi üzerinden hiç çekmedim. o esnada tesadüfen kuzenim yanımıza geldi. o da hiç iğrenmeden, elini uzatıp bu tatlı kızı sevdi. gün boyu kaybettiğim tüm enerjim yerine gelmişti. onu severken, ona kötü davranan herkes adına, ondan özür diledim. tabii bana kendimi iyi hissettirdiği, annemi gülümsetebildiği için de bolca teşekkür ettim.

    sokak hayvanlarının tümünü ayırt etmeksizin çok seviyorum ve asla onlardan iğrenmiyorum. iğrendiklerime gelince, onlar yukarıda satır aralarında açıkça yazıyor zaten.

    edit: imla takıntısı

  • link

    tıklamak istemeyenler için:
    mb başkanı: "söz konusu döviz işlemleri, işlem platformları üzerinden o günkü piyasa koşulları ve fiyatları çerçevesinde gerçekleştirilmiştir"

    adam açık bir şekilde sattık usd'leri demiş.
    rte ise kasada duruyor demişti. mb başkanı, rte'ye yalancı mı demiş, ben mi öyle anlıyorum?
    ya hadi sattınız. bunun tl karşılığı nereye gitti? ayrıca kime sattınız.
    kim aldı kardeşim benim paramı.
    gençler direnin. dayanın. üstüne gittikçe açılıyorlar.

    eğer ki bunlar 128 milyar dolar konusunu her gün yeni bir şeyle açıklamaya çalışıyorlarsa; gerçekten daha da üstüne gidilmeli.
    çünkü her gün yeni biri bir açıklama yapıyor ve hepsi farklı şeyler söylüyor.
    rte kasada diyor, canikli çıkıp yastık altında diyor, jöleli tosun hiç böyle bir paramız olmadı diyor,mahir ünal millete harcadık diyor, mb başkanı da sattık diyor.
    aq bizim kaç tane 128 milyar dolarımız kayboldu ki bu kadar farklı açıklamalar var diye sorguluyor insan.
    her gün bir yeni bahane sunuyorlar, birkaç saat içinde onun yalan olduğu ispat ediliyor.
    sonra mı? sonra da böyle rezil oluyorlar.

    bakayım kızarmış mı yüzleri. aa yüzleri yokmuş.

    neyse, fahrettin altun git sen kariyer.net'e şimdiden ilan ver.
    yeni merkez bankası başkanı arıyoruz deyiver.
    aranan özellikler kısmına ise;
    tercihen kartal imam-hatip mezunu olan; söz dinleyen, fetö ile ilgili tweet'lerini silmiş olan, açıklama yapmayan, indir deyince indirip kaldır deyince kaldıran düşük profilli başkan aranıyor yaz, yeter.
    öperim.

    (bkz: çok basit çünkü çaldılar)