hesabın var mı? giriş yap

  • adini seviyorum ben. ankara guzel geliyor lan kulaga, ayaklari yere basiyor soylerken bile. bi de istanbul'a bak bildigin yavsagin gevsegin teki. ankara'yi en cokta agbi ankara gri yea, cok sikici yea diyen gotverenlere inat seviyorum. sen gokkusaginda yasiyosun sanki amina kodumunun.

  • 2 eylül 1934 izmit doğumlu türk şehit pilottur .
    8 ağustos 1964 yılında esir düştüğü rumlar tarafından işkence ile öldürülmüştür.

    1964'te türk hava kuvvetleri'nin kıbrıs'ta gerçekleştirdiği uyarı uçuşunda, uçağı rum uçaksavarlar tarafından vurulunca paraşütle atladı.

    cengiz topel in uçağının düştüğü yer güzelyurt’a yakın ( yeşilyurt kasabasına cok yakin olan ) bir yerdir.
    paraşütünün yere düşmesinin ardından ingiliz bir aile cengiz topel ‘e yardımcı olur ve cengiz topel ‘i yeşilyurt’taki çiftlik evlerine alırlar..

    bu esnada rum askerleri baskın yaparak cengiz topel’i bu ingiliz aileden alırlar ve inanılmaz işkenceler yaparak öldürürler..

    ve türk tarafına bm aracılığı ile cesedi gönderirler..
    bugun o ingiliz ailesinin çiftlik evi “yeşilyurt cengiz topel devlet hastanesi” olarak hizmet vermektedir.
    yeşilyurt kasabasından lefke istikametine doğru giderken sağda ormanlık alan içinde bir hastanedir.

    şehidimiz yüzbaşı cengiz topel e allah’tan rahmet dilerim.

  • dışarıda olan işlerini bitirip kendini bir an önce eve atmak ister. ilişki olayının kasıntısına girmez. heyecanı yoktur, öyle sevinmek, şaşırmak gibi reaksiyonlar vermez. yemek yediği zamanlar en keyifli anlarıdır günün. gezmek, sosyalleşmek, yeni heyecanlar bulmaya aman kim uğraşack diyerek karşı çıkar. veya şartların istediği gibi olmayacağına kanaat getirmiştir.

    kısaca üzerine ölü toprağı serilmiş bir gençtir. elini eteğini çekmiştir hayatın getirisinden. nasılsın sorusuna yuvarlanıp gidiyoruz diye cevap verir. kendisiyle ortak yönlerim mevcuttur.

  • 2018 türkiye’sinde hala alaattin çakıcı, sedat peker gibi isimlerin konuşulmasında emeği geçen herkesin allah belasını versin.

  • fatih altaylı, deprem'in ilk günü deprem esnasında mavi ışıkların ne anlama geldiğini kendisine sordu. 'bilmiyorum' diye cevapladı ! yer altında bazı elektrik olaylarının olduğunu söyledi ama gökyüzü ile alakalı hiç bir okuma yapmadığını ve dolayısıyla bilmediğini söyledi.

    adamın bilgi birikimi ve saygınlığı olağanüstü seviyede olmasına rağmen bil-mi-yo-rum diyor ey dünyalılar. huzur ve güven içinde yaşayabilmemizin tek anahtarı bu ve bunun gibi bilim insanlarını örnek almaktır.