hesabın var mı? giriş yap

  • bu müzik setini taşıyabilmek için eşinden dostundan araba alıp gelenler bile olmuştu yaysat bayiine.

  • cnnturk'te akilsizin biri cok ciddi bir anayasa sorunu var diyor. patlama ile ilgili. patlama ile ilgili. patlama ile ilgili. ölenler ve yaralananlar ile ilgili. ınsanlari tarayip bombaladilar, adam anayasa sorunu diyor. anayasa.....

  • ozzy bugün rock müziğinin her şeye rağmen en saygı duyulası insanlarından biriyse bunun oluşmasında en büyük pay sahibi kişi randy rhoads'tan başkası değildir. black sabbath'tan kovulan ozzy müzik kariyeri bitme noktasına gelmişken, sihirli bir değnek değmişçesine randy'nin müzikal bilgisini ve yeteneğini konuşturduğu blizzard of ozz albümüyle tekrardan zirveye çıktı.

    öyle bir adam ki, şu anki aktif gitaristlerin neredeyse tamamını bir şekilde etkileyebilmiş, fakat buna rağmen niyeyse ismi jimi hendrix, eddie van halen, joe satriani kadar bilinmez, hadi onu geçtim malmsteen neo-klasik metal'i denilen müzik türünü ortaya atarken bu adamın mr. crowley, revelation gibi şarkılarına yazdığı sololardan ilham alıyordu, fakat bugün malmsteen bilinirken, bu adam yarın öbür gün, anca ozzy'nin gitaristi diye hatırlanacak. üstelik adam müzik tarihinin en önemli müzisyenlerinden biri, üstelik ozzy'nin gitaristi fakat, bir sanatçının solo kariyerinde yardımcı müzisyenlerinden birinin de bu denli önemli ve anılmaya değer birisi olduğu çok nadirdir.

    iyiler erken ölür derler, gerçekten uyuşturucuyu geçtim, alkol bile kullanmayan randy'nin talihsiz bir uçak kazası sonucu ölmesi, müzik tarihi için büyük bir kayıptır. öbür tarafta, gitarda hendrix, basta cliff burton, bateride john bonham, vokalde de jim morrison'la dünyadan erken göçenler grubu kurmuşlardır.

  • öldürülen mühendis arsanın sahibini bile tanımıyordur. sen borçlan, borcunu ödeme, icralık ol, banka malına el koysun sonra da birisi bankadan o malı alınca çekip vur. mühendis parasıyla mal alıyor çalmıyor çırpmıyor adamın ne suçu var? alah bilir geride kimleri bıraktı. o zaman borç taktığın adam da gelip seni mi vurmalı? nerede kaldi hukuk? bir daha bırak hapisten çıkmayı güneşi bile göremezsin umarım.

  • hagi'nin marshall'lı mavili, bank ekspress parçalı, yine marshall beyaz çizgili ve telsim'li 4 adet forması mevcut bende.

    sneijder'e bakıyoruz, henüz sıfır(0).

    bu da neyi gösteriyor?

    öğrenci olup baba parası yemek gibisi yok amk :/

    ________________________________________________________________________________

    debe hagit: hagi için ibrahim erkal'dan gelsin madem sabah sabah.

    https://www.youtube.com/watch?v=c1mjpm-n2wc

    sneijder'e yazık sen koşacaklar
    sneijder'e yazık sen vuracaklar
    tüm 10'lara yazık
    senin gibi olmayacaklar...

    _________________________________________________________________________________

    dayanamadım lan bu da volkan ayısı için gelsin, klipteki vücutçu oğlana(evet oğlan) dikkat ajhsdkhgashdagksaj;

    https://www.youtube.com/watch?v=ojgbndatxvw

  • telefonu sessize almayan hocayı suçlayan salakları gösteren başlıktir. bu amk telefonunu bu saatte aramaya hakkı olmayanlar için değil, acil ve hayati durumlar için seslide tutuyorum, saygısız denyolarin keyfi için değil.

    edit: kimisi de mesaj patrondan gelse ses edemezsiniz diye salak duyar kasmis embesiller de var. bir önceki çalıştığım üniversitede bölüm başkanının ısrarla darlamasindan mütevellit telefonu hiç açmamış, ertesi gün de "elimdeki telefon kişiseldir, senin telefonunu açmak zorunda değilim. resmi iletişim yolu e-posta'dir, çok istersen e-posta yollarrsiniz ben de sabah bakarım, aksi takdirde bana mobbing yaptığınız için şikâyette bulunacağım!" demisligim de varsdir.

    yani özetle kendi sindirilmiş embesil hayatlarinizdan yola cikarak duyar kasmaya kalkmayın. insanların istirahat hakkına tecavüz etmeye kimsenin hakkı yoktur.

  • "22 cvpsz arm brktm 1 kere geri dnmdn. uzydsn dmk beni ihml etmn anlmına glmyr. hiç mi zmnn yok.hiç mi mrk etmyrsn. çok üzyrsn beni felix"

    2 dakika sonra:

    "msj ulşmd diyr. iyonsfre grnce beni arrmsn?"

  • ekrem imamoğlu'nun miting yapıp saldırı görüntülerini izletmek yerine gerekeni yapmasıdır.

    ümmetin de böyle şehreminlere ihtiyacı var.

    edit: hahahah şimdi de hatalı okudu diye çamur atıyorlar. sanki tekmili birden kıraatı aşere üstadı.

    oğlum valla sizden bir cacık olmaz daha fazla kendinizi rezil etmeyin.