hesabın var mı? giriş yap

  • heralde bankanın güvenlik uygulaması yüzünden sıkıntı olmuş.

    -isminiz nedir?
    +kenan.
    -isminiz en az bir rakam içermelidir.
    +15 temmuz kenan.

  • başlık: sevgilimin sütyenini açamıyorum yardım

    1. geçen kıza kafa attım resmen.
    anneminkilerle çalışıyorum olmuyor amk.

    2. panpa önce böyle --> <-- sonra böyle <--- --->

  • üzerinde çalışılmış, düşünülmüş bir eserden söz etmek mümkün değildir.
    bir kere bahçesi yok, beton yığını. her gün kafası gözü yarılan öğrenci olur *, koridorları ve merdivenleri dar zil çaldığında ilerleyemezsin , acil bir durum olduğunda neler olacağını tahmin etmek istemiyorum. duvarlarda ses yalıtımı kimse düşünmez, bir sessizlik anında yan sınıfta ne konuşuluyorsa olduğu gibi duyarsın. sınıflar tasarlanırken dolapların nereye konulacağı düşünülmediği için sınıfta hep saçma sapan durur. tabi bunu yanında kütüphane, laboratuvar, resim atölyesi, konferans salonu, müzik odası, spor salonu... gibi odalar oldukça lüzumsuz görülür, yapılmaz.

  • (bkz: mısırcılık)

    sultanahmet meydanında havuzun olduğu yerde koçan mısır satan bir dayı var. iyi zamanlarda tanesi 2 liradan günde 4000 civarı mısır satıyormuş. bu dayının sultanahmet civarında 5 tane apartmanı ve 3 tane arabası var.

    16 yıllık eğitim sonrası haftanın 6 günü 10'ar saat çalışma karşılığı 2000 tl maaş.

    bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyoruz galiba.

  • "sanırsın 1 lira 2 dolar olmuş, bu neyin sevinci amın feryadı" diye cevap verme hakkını saklı tutan ekşicidir herhalde.

  • bu şehri yakından tanıyan biri olarak maalesef dünkü trabzonspor & fenerbahçe maçıyla bir kere daha gördüm, iyi ki uzak kalmışım, burada yaşayan diğer illerden gelenler benim ne dediğimi daha iyi anlayacaktır.

    kendilerine nedensiz bir şekilde aşırı bir öz güven, her şeyi biz biliriz biz yaparız, biz devletiz, biz mafyayiz, bize her yer trabzon gibi malca söylemler, bu ilin çevresinde 3 tane komşusu var, rize, giresun ve gümüşhane bu illerde hiç bir şekilde aşırılık görmezsiniz.

    olayın buraya gelmesi tamamen siyasi iradenin yüz vermesi, türkiye'nin bir çok ilinde göç etmeleri nedeniyle siyasete girip ufacık şehirden onlarca milletvekili çıkarmaları.

    trabzon gittiğinizde herhangi bir yerel esnaftan alışveriş yapın göreceksiniz, araplar dışında kimseyi takmazlar, kaşüstü diye bir mevki var işte orası hakiki arapzondur,

    kimse milliyetçi filan demesin merkez köyler bile arap istilası altında, parsel parsel sattı milliyetçi trabzon halkı