hesabın var mı? giriş yap

  • biçimsel açıdan saçma olsa da, içeriği haksız değildir.

    kadın 2.5 yıldır bu işi yaptığını ve "en iyi çıkış yapan" ödülünün kendisine verilmesinin saçma olduğunu söylemiş.

    bunu haksız bulamayız ki.

  • harry potter serisindeki hayali karakterlerden biridir.harry potter'ın babası james potter'ın en yakın arkadaşlarından biridir. aynı zamanda fareye dönüşebilen bir animagustur. bu yüzden lakabı kılkuyruk'tur. çocukluk döneminde james potter ve sirius black'e hayran olan pettigrew ;harry'i voldemort'tan korumak için albus dumbledore'un yaptığı fidelius büyüsünün sır tutucusu olarak seçilmiştir. peter gidip potter'larin yerini voldemort'a anlatmış, james ve lily'nin ölümüne sebep olmuştur. sirius black olanları öğrendiğinde pettigrew'ı bir caddede kıstırır.bunun üzerine pettigrew caddenin büyük bir kısmını havaya uçurmuşturur ve fareye dönüşmeden önce bir parmağını kopartıp kanalizasyona kaçmıştır. bu olayın ardından yıllarca harry potter'ın en yakın arkadaşı ron weasley'nin evcil hayvanı scabbers olarak yaşamış ve böylece saklanmayı başarmıştır.

  • beyler biz bu adamları ne zaman dövmeye başlıycaz? hep boyle mi gidecek, 3-5 köpeğin havlamasına ezilip duracak mıyız??? yeter artık

  • valla haklı bir tweet.

    tamam futbol 11'e 11 oynanıyor da futbolla yatıp futbolla kalkan, başka hiç bir spora destek vermeyen, en büyük spor eğlencesinin futbol olduğu 80 milyonluk ülke isen letonya'dan çok daha iyi olacaksın.

    ısparta kadar nüfusu olan izlanda'dan 3 yemiş 80 milyonluk ülke mi olur lan?

  • doğru söylemiş. bunları takip edenler de bunlar kadar zavallı.

    makyajcı bir varoşu takip edip, her gün yeni makyaj stili mi öğreniyorsunuz? ne kadar meraklısınız komisyon alarak giydiği şeyleri şurdan aldım, burdan aldım diyenlerin attığı linklerden alışveriş yapmaya.