hesabın var mı? giriş yap

  • öncelikle kızcağızın ailesinin başısağolsun, korkunç bir şekilde evlatlarını kaybetmişler.

    yeri gelmişken tüm genç kızlara seslenmek istiyorum, kulağınıza küpe olsun; asla ama asla sevgilinize, flörtünüze, hoşlandığınız çocuğa nude fotoğraflarınız yollamayın ve eğer ilişkiye girerseniz görüntünüzün alınmasına rıza göstermeyin.

    şimdi ilk kısım tamam da ilişki sırasında görüntü almayı bir insan niye kabul edilsin salak mıyız diyebilirsiniz. hayır, siz salak değilsiniz ama karşınızdaki adam şerefsiz olabilir! ben fantezi yapmayı istiyorum, hatıra kalsın istiyorum diyebilir daha da ileri gidip ben sapık mıyım bana güvenmiyor musun diye size duygusal şantaj yapmaya kalkabilir cevabınız hayır olsun.

    karşınızdaki insan size kezbansın, bak dediğimi yapmazsan seni terk ederim, bana başka kız mı yok gibi şeyler söyleyip sizi manipüle etmeye çalışabilir hatta üstü kapalı bir şekilde bildiğiniz bir kızın ona asılıp nude fotoğraflar gönderdiğini filan da söyleyebilir. cevabınız yine net olsun; hayır, gitmek istiyorsan gidersin.

    size değer veren, sizi seven bir adam zaten sizi böyle sıkıştırmaz. ayrıca o yolladığınız ya da birlikte çektiğiniz görüntüleri daha sonra başka sitelere satmayacağının, size o görüntülerle şantaj yapmayacağının ya da en basitinden sağa sola göstermeyeceğinin garantisi yok. bırakın giderse gitsin o kişi hatta gitsin daha iyi sonrasında sürekli diken üstünde yaşamaktan çok daha iyidir.

  • "bu şirketimiz için harika bir oporçiiuuunitiiy" der ağzına kürekle vurulasıca. bazen de "sence de bu bir win-win durumu değil mi?" diye sorar. halbuki ikimizin de kelime haznesinde, bir yerlerde "maşrapa" sözcüğü mevcuttur. ikimiz de "kirve" nedir biliriz.

  • kesinlikle simdiye kadar dinledigim en underrated gruptur. cok ozgun bir muzik yaparlar neredeyse hic kotu sarkilari yoktur. ask acisi cekerken, mutlu oldugum zamanlarda, sinirliyken hep bir the tea party sarkisi vardir listemde, benim icin vazgecilmezdir. bazi gruplar icin, bir taraftan herkesin bu guzelligi tatmasini istersiniz fakat bir taraftan da yok ya sadece bana ozel olsun dersiniz ya, baskalarinin kulaklarini kiskanirsiniz hani, iste bu grup onlardandir.

    ayrica;

    (bkz: chimera)

    ya da;

    (bkz: correspondences)

  • türkiye büyük millet meclisi'ni açık açık tehdit ediyor. eğer meclis gerekli yasaları çıkartmazsa her şeyi yapabilirlermiş.

    işte esnafın gerçeği bu. milli irade diyenlerin özleri bu. demokrasiden anladıkları bu.

    #uberedokunma

  • anket yapmıştım zamanında. allahım çok zor işti. 180 lira için çalmadığım kapı kalmamıştı. bu işi deneyimledikten sonra gördüğüm tüm anketör arkadaşlara önce gülümser, insan gibi selamlaşır, sonra dinler, sorularını cevaplarım. yüzüme o kadar çok kapı kapanmış, o kadar azar işitmiştim ki yaşadığım stresi ölsem unutmam.

  • babasını aramaktan yorulmuş, vazgeçmiş troll kehaneti.
    gerçek bir depremde yakınlarını, sevdiklerini kaybetmenin acısını hiç yaşamamış puştlar ve piçler ancak böyle trollük yaparlar.

  • adam bir şey yapmamış ki, niye bu kadar abartıldı.
    ödülünü al ondan sonra konuş kardeşim sen de.
    ödül kaldı adamın elinde.

  • fahrettin koca beyanıdır. link

    lokantada bulaşan virüs, camide bulaşmayacak demek ki.

    neyse, namaza gidiyorum diye dışarı çıkıp sahili turlayıp eve dönme fikri, çık aklımdan.

  • babanın inşaat işçisi olması, babanın inşaat işçisi olması demektir.

    emekçidir. ayakkabı kutusunda yalnızca ayakkabı vardır. alnı aktır.

  • damien sayre chazelle
    fransız-amerikalı film yönetmeni, senarist ve yapımcı.
    görsel

    whiplash için en iyi uyarlama senaryo dalında akademi ödülü'ne aday gösterildi.

    en büyük ticari başarısı, 14 akademi ödülü'ne aday gösterilen ve en iyi yönetmen dahil altı ödül alan ve onu 32 yaşında bu ödülü kazanan en genç kişi yapan la la land ile geldi.

    old-school sinemacılığı benimsemiş olsa da çağa yenik düşmedi, yenilenen izleyici potansiyeli ile kavga etmedi ve streaming çıkışını netflix orijinal dizisi the eddy'yi (2020) yöneterek yaptı.

    chazelle, 2010 yılında yapımcı jasmine mcglade ile evlendi; 2014 yılında boşandılar.

    ekim 2017'de princeton üniversitesi mezunu ve eski mckinsey & company danışmanı olan aktris olivia hamilton ile nişanlandıklarını açıkladılar ve çift 22 eylül 2018'de evlendi. kasım 2019'da doğan bir oğulları var.

    2018'de apple tv+'ın yönetmene isimsiz bir drama dizisi yapılması için doğrudan dizi siparişi verdiği bildirildi, ancak henüz başka bir bilgi yayınlanmadı.

    aralık 2022'de chazelle ve hamilton, paramount pictures ile bir anlaşma imzaladı.

    chazelle ilk uzun metrajlı filmi guy and madeline on a park bench'i harvard'da sınıf arkadaşı justin hurwitz ile bitirme tezi projesinin bir parçası olarak yazıp yönetti.

    film prömiyerini 2009'da tribeca film festivali'nde yaptı ve festival çevresinde çeşitli ödüller aldı, ardından varance films tarafından sınırlı gösterim için seçildi ve eleştirmenlerin beğenisine açıldı.

    mezun olduktan sonra chazelle, müzikal la la land'i yapmak içini nihai hedefiyle los angeles'a taşındı.

    chazelle, hollywood'da "writer-for-hire" olarak çalıştı; yazdığı projeler arasında the last exorcism part ıı (2013) ve grand piano (2013) bulunmakta.

    ayrıca yönetmenlik niyetiyle 10 cloverfield lane (2016) taslağını yeniden yazması için j. j. abrams'ın bad robot productions tarafından projeye getirildi, ancak sonunda chazelle bunun yerine whiplash'ı yönetmeyi seçti. (filmin senaryosunu yazdı)

    chazelle daha sonra universal pictures için first man (2018) filminde gosling ile yeniden bir araya geldi. josh singer'ın senaryosunu yazdığı biyografik film, yazar james r. hansen'in astronot hakkında yazdığı first man*'a dayanıyor.

    temmuz 2019'da variety tarfından duyurulan, 1920'lerin hollywood'unda geçen (bkz: babylon/@justin mcleod) adlı filmi ile ödülleri toplamakta.

  • böyle kurumsal şirketlerde bu işin çözümü basit. gerekli mercilere şikayette bulunun, olayın kamera görüntüleri vs. zaten mevcuttur. bu tarz kurumlar özellikle müşteri ilişkilerine önem vermek zorunda. aptal müdürenin gerekli cezayı alması, belki işine son verilmesi çok olası.