hesabın var mı? giriş yap

  • 4 kişi adam dövmeyi marifet sanan arapların olayıdır. hayretler olsun ki türk vatandaşı bu olayda mal gibi dikilip izlememiş ve pilotu kurtarıp karşı saldırıya geçmiştir.

  • bir dolu safın ekşi sözlük şikayet butonunu kullanmasına vesile olmuştur. hukuki yola başvuracağını söyleyenler, olayı ciddiye alanlar, aptal aptal konuşanlar. sizin keyfiniz için ben 80 adet mail okumak zorunda mıyım? başvuranların bir kısmının sözlük yazarı olduğu düşüncesindeyim ayrıca.

    şu ana kadar iki şikayetçi facebook hesabını deaktive ettiğini belirtti.
    ayrıca 25i üzerinde(bunu da saymayı bıraktım) şikayetçi, oltaya geldiklerini anladıktan sonra özür mektubu gönderdiler, kendilerini takdir ettim.
    bir şikayetçi internette başka bir sitede kendisini sapık dolandırıcı diye afişe edildiğinden bahisle, o siteyi de kapatın diye talepte bulundu.
    okuduğum kadarıyla(artık okumuyorum) üç şikayetçi ana avrat dümdüz gitmiş, bir adet ölüm tehdidi, bir adet "anasını göndersin" talebi bulunmakta.

    sayı 80' in epey üstüne çıkmış durumda. (400' ü çoktan geçti sanırım an itibariyle)

    bu yazıyı okuyabilecek kadar başlığı takip etmiş sayın şikayetçi okurlar. allah aşkına hemen atlamayın, herkes kendi profilini görüyor, kimsenin bir başkasını afişe ettiği filan yok. şikayetlerin bir kısmı o derece komik, hatta bazıları o kadar feci ki, kitap yazsam en çok satanlara girer eminim.

  • avrupada bi yerlerde elbette ama haritada gostermemi beklemek yanlis olur

  • dünyanın en çok izlenen spor dallarından biri olan atletizm'de en az 20 yıldır kırılamayan ve artık naftalin kokan toplam 22 dünya rekoru bulunuyor.

    önce erkeklerle başlayalım

    yeniden eskiye doğru

    * erkekler 1500 metre dalında faslı hicham el guerrouj'un 1998'den kalma 3.26.00 derecelik dünya rekoru 21 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler cirit atma dalında çek cumhuriyetinden jan zelezny'in 1996'da kırdığı 98.48'lik dünya rekoru 23 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler üç adım atlama dalında britanyalı jonathan edwards' ın 1995'te atladığı 18.29'luk dünya rekoru 24 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler sırıkla yüksek atlama dalında ukraynalı sergey bubka' nın 1994'te atladığı 6.14'lük dünya rekoru 25 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler 4x400 metre bayrak yarışı dalında amerika birleşik devletleri bayrak takımının 1993'te kırdığı 2.54.29'luk dünya rekoru 26 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler yüksek atlama dalında kübalı javier sotomayor'un 1993'te atladığı 2.45'lik dünya rekoru 26 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler 400 metre engelli dalında birleşik devletlerden kevin young'un 1992 barcelona olimpiyatları'nda elde ettiği 46.78 dünya rekoru 27 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler uzun atlama dalında birleşik devletlerden mike powell'ın 1991'de yaptığı 8.95'lik dünya rekoru 28 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler gülle atma dalında birleşik devletlerden randy barnes'in 1990'da attığı 23.12'lik dünya rekoru 29 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler çekiç atma dalında sovyetler birliğinden yuriy sedykh' nin 1986'da kırdığı 86.74 derecelik dünya rekoru 33 yıldır kırılamıyor.

    * erkekler disk atmada doğu almanya'dan jürgen schult'un 1986'da attığı 74.08 derecelik dünya rekoru 33 yıldır kırılamıyor.

    --------------------------------------------------------

    * kadınlar üç adım atlama dalında ukraynalı inessa kravets'in 1995'te kırdığı 15.50'lik dünya rekoru 24 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar heptatlon dalında birleşik devletlerden jackie joyner kersee'nin 1988 seul olimpiyatları'nda kırdığı 7291 puanlık dünya rekoru 31 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar 100 metre dalında birleşik devletlerden florence griffith joyner' ın 1988'de kırdığı 10.49'luk dünya rekoru 31 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar 200 metre dalında birleşik devletlerden florence griffith joyner'in 1988 seul olimpiyatları'nda kırdığı 21.34'lük dünya rekoru 31 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar 4x400 metre bayrak yarışı dalında sovyetler birliği bayrak takımının 1988 seul olimpiyatları' nda kırdığı 3.15.17'lik dünya rekoru 31 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar uzun atlama dalında sovyetler birliğinden galina chistyakova'nın 1988'de kırdığı 7.52'lik dünya rekoru 31 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar disk atma dalında doğu almanya'dan gabriele reinsch'nin 1988'de kırdığı 76.80'lik dünya rekoru 31 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar yüksek atlama dalında bulgar stefka kostadinova'nın 1987'de kırdığı 2.09'luk dünya rekoru 32 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar gülle atma dalında sovyetler birliğinden natalia lisovskaya'nın 1987'de kırdığı 22.63'lük dünya rekoru 32 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar 400 metre dalında doğu almanya'dan marita koch'un 1985'te kırdığı 47.60'lık dünya rekoru 34 yıldır kırılamıyor.

    * kadınlar 800 metre dalında çekoslavak jarmila kratochvilova'nin 1983'te kırdığı 1.53.28'lik dünya rekoru 36 yıldır kırılamıyor.

  • ülkenin son 10 yılında yaşanan felaketlerin çok daha azı ecevit ve demirel'in zamanında yaşandığında siyasal islamcılar ecevit ve demirel'in kısırlığından, dinsizliğinden, masonlugundan başımıza bunlar geliyor diyorlardı. şimdi başımızda 3-4 çocuklu, "dini bütün, abdestli, alnı secdeliler" var ve ülkede yaşanmadık felaket kalmadı. ikiyüzlü siyasal islamcılardan hiç ses yok.

  • episode ii
    a: oğlum canım çok o çikolatalı tatlıdan istedi al akşam gelirken..
    m: canın saolsun annem ismi ne ama hangisi?
    a: hani o içinde kurabiye gibi şeylerden varya
    m: ismi anam ismi??
    a: profifiterol amaan söyleyemiyorum ondan işte
    m: profiterol o anne söyle bakalım
    a: profififerol işte her ne haltsa..
    m: profit de anne..
    a: profit..
    m: hah şimdi erol de anne
    a: erol..
    m: şimdi anne düşünki erolun lakabı profit..çağır bakalım erolu.
    a: profit erol
    m: bravo anne bi daha çağır erolu.
    a: profit erol
    m: hangi tatlıdan istiyorsun anne?
    a: profit erol..
    m: tmm anam akşama alırım sana..

  • alışılagelmişin dışında bir yöntemdir.

    talebeyim, bir hastanın tansiyonunu ölçtüm, biraz yüksekti. hocaya durumu anlattım, tuz verelim dedi. “ama hocam” diyecek oldum, tuz ver oğlum benden daha mı iyi bileceksin dedi.
    hemşireler bir kaşık tuz yalattı. 10 dakika sonra bir daha ölçtüm. hocam tansiyon daha yükselmiş dedim. bir daha tuz verelim dedi. ama hocam bütün kitaplarda diyecek oldum, en iyi ben bilirim bu işi dedi ve hastaya tekrar tuz verildi. hasta kıpkırmızı oldu, artık hastanın gözlerine bakamıyorum bile ama dayanamadım bir daha ölçtüm tansiyonu. tansiyon tavan. .
    hocam hasta gidiyor dedim. artık eminim tansiyon ilacı verecek ya da en azından tuz vermeyecek. hayır bu benim yöntemim dedi. dünyada ilk kez ben uyguluyorum. daha çok tuz verin. gözlerime inanamadım. ama yine tuz verdiler. hastanın bilinci gitti, acilen bir şeyler yapmak lazımdı..

  • bim'in depo olarak kullanacağı arazinin antik kent çıkması olayıdır.

    bim deposu mu dünya mirası mı derseniz, bim deposu derim. bim deposu önemli.bir bim deposundan daha önemli bir şey varsa o da iki bim deposudur.

    en nihayetinde bu antik çanak çömlek kent zırvaları yüzünden asrın projesi marmarayın bitiş tarihi de uzamıştı. başbakanım çok yaşa. hülogg!