hesabın var mı? giriş yap

  • 3. dünya savaşı, şizofrenik bir kasımpaşalının kendini ortadoğunun padişahı sanmasıyla başladı

  • boylarına uygun sevgili bulmaları zor olduğundandır. gerçi ben kısayım ben de bulamıyorum. bu adamlarla kim çıkıyor lan o zaman.

  • windows 10 güncellemelerinden kesin olarak kurtulacağınız bir yöntemi yazmak istediğim işletim sistemi.

    -> klavyeden windows + r tuşuna aynı anda basın.
    -> gelen çalıştır penceresine "gpedit.msc" yazın tırnak işareti hariç ve enter'a basın.
    -> yeni çıkan pencere ekranında, "bilgisayar yapılandırması" seçeneği altında sırası ile

    -> yönetim şablonları -> windows bileşenleri -> windows update klasörlerini seçin.

    -> windows update klasörünü seçtiğinizde sağ tarafta açılan seçeneklerden
    ----"otomatik güncelleştirmeleri yapılandır" seçeneğine sol mouse ile 2 kere tıklayın.

    -> açılan pencere ekranında sol tarafta bulunan yapılandırılmadı, etkin ve devre dışı bırakıldı seçeneklerinden " devre dışı bırakıldı " seçeneğini seçip "uygula" diyerek pencereyi kapatın.

    windows10'un dayatması olarak windows10 güncellemelerini o andan itibaren almayacaksınız.

    artık rahat rahat kullanabilirsiniz.

    edit: bu kadar nefret edilip, çözümün sır gibi saklanmasını anlayamadım. ancak update'i direten microsoft'un update zorunluluğundan kurtulup windows 10 kullanmanın keyfi bir başka. *

    uzak gelecekten edit: bu yöntem çoğu zaman çalışmıyor. internet üzerinde popüler olarak kapatma yöntemleri de büyük oranda işlemiyor.

    yeni ve kesin çözüm;

    yönetici olarak komut penceresini açın ve aşağıdaki komutları tek tek girip enter'a basın.

    reg add "hklm\software\policies\microsoft\windows\windowsupdate\au" /v noautoupdate /t reg_dword /d 0 /f
    reg add "hklm\software\policies\microsoft\windows\windowsupdate\au" /v auoptions /t reg_dword /d 2 /f
    reg add "hklm\software\policies\microsoft\windows\windowsupdate\au" /v scheduledınstallday /t reg_dword /d 0 /f
    reg add "hklm\software\policies\microsoft\windows\windowsupdate\au" /v scheduledınstalltime /t reg_dword /d 3 /f

    bu işlemlerden sonra windows 10 güncellemeleri zorla yüklenmeyecek.

  • kafamda tümör var, göstermediğim insan yok, alınması zor bir yerde. neyse alman hastanesinde bir doktor var dediler, bu tip ameliyatları başarıyla yapıyor. aldım randevuyu, nasıl bir heyecan var üzerimde, titreyerek sıra bekliyorum, beş dakika sonra sıram geliyor. sonra rutkay aziz göründü tüm karizmatik haliyle, yanında iki kişi var, sanırım birisi hasta, diğeri de onun eşi. x hocayı görmek istiyorum dedi, randevunuz var mı, yok, ama çok acil. karşısındak, herkes süklüm püklüm oldu, boru mu gelen rutkay aziz, bekleyen gariban ali osman, neyse telefonlar açıldı, cevaplar alındı vs. şaaaak bunlar benden önce doktorun yanına girdi, gıcık oldum, normal bir hastalığım olsa bırakıp gideceğim de can işte, öyle kolay vazgeçilmiyor.bunlar doktorun yanında tam 1,5 saat kaldılar, ben de 1,5 saat endişeyle dolu bekledim. hayatımın en zor 1,5 saatlerinden biriydi. sonrasında doktor bir arkadaşım zaten hocanın işe yaramaz olduğunu söyleyip başka bir hocayı tavsiye etti. ben de halihazırda kıl olmuşum, hem rutkay'a, hem de onu randevusuz kabul eden hocaya. gittim diğer hocada yaptırdım ameliyatı, çok da güzel oldu. belki rutkay aziz'in yaptığı ayıp sağlığıma kavuşmama sebep oldu. yine de sağolasın rutkay aziz demem. yaptığın yanlıştı.

  • takım komutanı üsteğmenin kız ismi ile facebook hesabı açıp takımındaki tüm askerleri arkadaş olarak ekleyip kışla içinde çektirdikleri fotoğrafları incelemesi ve ardından hepsine ceza vermesi.

  • adamlar tepki göstermek için gitmiş güzel güzel suç duyurusunda bulunmuş. eli sikinde gezen ergen de gelmiş "kimi kime şikayet ediyorsun" diyor. yapma yahu öyle mi gerçekten? şikayette bulunan abilere haber verelim hemen geri çeksinler. yargı da onlardaymış abi hiç mi kafanız yok diyelim.

    fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.

  • kasılmayın. gidin kahve için. siz para ödeyeceksiniz hizmet ve ürün bekliyorsunuz. onlar size lütufta bulunmuyor. sanki mabede giriyoz.

  • babası bu yöntemi uygulayan bir arkadaşım geçen hafta 35 yaşına girdi.

    bu yaştan sonra geri de çekemiyorlar.

  • adaletsizliklerle doludur.

    bir balya dokümanı fotokopi makinesinin camlı yüzeyine koyup, "neden hepsini çekmedi de bir sayfayı çekti?" diye soran adam benim aldığım paranın en az 6 katı ücret alır..