hesabın var mı? giriş yap

  • acı bir ölümle ölmüş çoban içeren video.

    ancak çoban en yapmaması gereken şeyi yapmış ve her seferinde başını yukarı kaldırmıştır.

    benim uzaktan bir akrabam da çok güçlü bir koçun saldırısına uğramış ancak ondan kurtulmuştu. ben de o anlattığı zaman öğrenmiştim, koç saldırısından kaçma şansı yoksa yapılacak en iyi iş dümdüz yere yatıp başı korumakmış. çünkü koç başını yere çok yaklaştıramaz, eğebildiği kadar eğip vursa da ayakta olduğu kadar güçlü vuramazmış. bu da kaçmak ya da bir şekilde kurtulmak için şans tanırmış.

    videoda da aynı durumu görüyoruz. adam yerdeyken koç saldırsa da ya kafaya vuramıyor ya da sağlam vuramıyor ama ne zaman doğrulsa doğrudan başına vuruyor.

  • çorapları pantolonun üstüne geçirip,elleri çaprazlama koltuk altına koyup,peteğin üstüne oturmak.

    bu yöntem yaz mevsiminde ise kenelerden korur bilesiniz.

  • en önemli kuralı şudur: sevdigin mesleği yap. işini sevmiyorsan bırak ve sevebileceğin bir iş bul kendine.
    * gün içerisinde ne kadar arazi olursan ol, i$e asla ama asla geç kalma ve i$ten asla ama asla ilk cıkan da sen olma.
    * işini ne kadar iyi yaparsan yap mutlaka etrafında seni çekemeyenler olacaktır. ilk ba$larda yüzüne güleceklerdir, sakın kahramanlık yapma, kimseyi kar$ına alma.
    *ne olursa olsun, yerden göge kadar haklı da olsan, yönetim kadrosundan birine topluluk içinde hoşuna gitmeyecek davranı$larda bulunma.
    *dünyanın en mükemmel çalı$anı sen degilsin, her işe elinde tuz ile atlama. sadece yanındakilerle iyi geçin. ortaya nifak tohumlari ekme yeter.
    * herzaman $ık giyin, elin yüzün düzgün olsun. .

    * torpille gelenlere sinir oldugunu asla belli etme. ya da belli et için rahat edecekse. nasılsa bir işe yaramayacak.
    * herşeyi akı$ına bırak. gereksiz yere strese girmekten çekin. işin tadını cıkarmaya bak
    * i$yerinde yeniysen seni başkaları ile * mukayese edeceklerdir. senden daha fazla çalıştıgını ve i$inde çok iyi oldugunu söyleyeceklerdir. sakın inanma senden önceki muhtemelen hiçbir i$e yaramayan salağın tekidir . gidişine çok sevinmişlerdir ama seni de gaza getirmekten çekinmezler. sakın benim için de iyi dü$ünsünler diye kendini hırpalama. bildigin i$ini yap.

  • gerizekalı ea nın bir türlü remastered yapmadığı (bakın,hot pursuit 2010 veya most wanted 2012 gibi tamamen sıçılmış halleri değil,bildiğiniz modifikasyonlar,hikaye,map aynı kalsın ama sadece yapay zeka geliştirsin,grafikler yenilensin,eski arabaların yanında yeni arabalarda eklensin ama eski arabalar çıkartılmasın ve diğer hayvan gibi paranın üstüne daha ucuz olsun)oyun.ulan satışların bok gibi zaten amk,araba çesitliliği ve grafik harici hiçbirşey çoğu oyuncunun taktirini almıyor 2010 sonrası nfsler.her yıl anlamıyorlar,satışlardan ve ing puanlarından.zaten nfs u2 mw onlineı biz arkadaşlarla hamachiden oynardık nasıl olsa,onlarında zaten en fazla bir yıl geçince serverları kapatıyosunuz.nerde o u2,mw,pu,hs,se,carbon gibi gecelerimizi,ömürlerimizi yiyen oyunlar ha?artık zamanı gelmedimi ea?

  • --- spoiler ---

    nihal (tekneden denize bakarak) : şimdi bu sakinliği bırak bir sürü işle uğraş.

    --- spoiler ---

    lan kızım sanki uğraştığın bi iş varmış gibi.össye bile tam girmedin lan.üniversite stresin bile olmadı.ekmek elden su gölden yaşıyosun.ulan sevgili bulmak için bile çabalamadın aynı evde yaşadığın herifle evleniyosun.ne işi çok pardon?

  • (bkz: brucella)
    (bkz: tuberkuloz)
    (bkz: campylobacter)
    (bkz: shigella)
    (bkz: e. coli)
    (bkz: listeria)
    (bkz: salmonella)
    ....

    daha gider bu... bunlar işlem görmemiş çiğ sütten bulaşan hastalıklardan bazıları. bir kısmı öldürücü iken bir kısmı sadece gıda zehirlenmesi yapar... bir kısmı kaynatılınca ölürken bir kısmı toksin salgıladığı için kaynatsan da işe yaramaz. arada sporlu bakterilerin yarattıkları var. kaynatıyorsun sonrasında spordan çıkıp kaldığı yerden devam ediyor falan...

    doğru düzgün tarım politikası olmayan, trakya harici hastalıklardan ari bölgesi bulunmayan * türkiyede yıllar öncesinden yapılması gereken düzenlemedir.

    adam sütü şirkete satamıyor neden?

    hayvana ilaç kullamış, süt antibiyotikli, şirket almıyor sokakta satıyor

    inekte mastit var, cmt mor lapa olmuş sütü satamıyor, sokakta satıyor

    süt kesilmiş içine çamaşır sodası, hidrojen peroksit döküyor açıyor sokakta satıyor.

    su katmak çok naif bir şey açık süt sektöründe. katmayan zaten yok default ayarlar.

    sen sevgili dingil de köy sütü diye, organik diye alıyorsun çiğ sütü... al yavrum, minik kuşum, zaten hiç hasta olmadın, zaten senin aldığın adam kendi sütünü satıyor falan... uht sütten zaten yoğurt bile olmuyor*.

    türkiye gibi veteriner saha yapılanmasının düşük olduğu / olmadığı ülkelerde tüketilmemesi gereken ilk hayvansal üründür çiğ süt.

    brucella olursunuz, çükünüz düşer.

    *

    edit: ya 3-5 ineği olan adamların kapı kapı dolanıp sütünü satmaya çalıştığını düşünen naif insanlar var ne güzel... o adamın ineği günlük ortalama 15 lt süt verse, 5 inekten 75lt süt yapar. o adamın aracının arkasındaki depo kaç litre lan bi düşün? bu adam her gün kaç kişiye süt satıyor?

    adam 3-5 ineği olan kişilerin , şirkete/mandıraya satılamayan sütlerini benzer/ çoğu zaman daha düşük fiyatlardan toplayıp size kakalıyor açık süt diye -normalden daha pahalıya- siz hala yok köy kokusu yok bilmem ne...

  • akıllı adammış. parasını soygunculara kaptırsa, faturayı ödeyemez. o yüzden ben parayı vezneye ödeyim de iş benden çıksın diye düşünmüştür.

  • malum ırk diyince kızıyorsunuz sonra.

    bunlar böyle işte, heryerde mafyalaşır, asarım keserim ayağı yaparlar, akıllarınca erkeklik taslarlar.

    yolda yürüyen karıya kıza bakıp asılırlar, laf atarlar. sonra namustan bahsederler.

    kendi karılarını kızlarını öldürüp töre derler.

    tüm uyuşturucu piyasası bunlardadır, hırsızlık, yankesicilik, kara para aklama, çetecilik bunlardadır.