hesabın var mı? giriş yap

  • cumhuriyetimizin kurucusu ebedi liderimiz mustafa kemal ataturk'un 30 agustos 1925'te soyledigi gibi kapatilmayacak tek tarikat uygarlik tarikatidir.

    geri kalan hepsi kapatilmalidir.

    --- spoiler ---

    “ey millet! iyi biliniz ki, türkiye cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir.”

    --- spoiler ---

  • eşşek gibi çalıştıktan sonra kendine yemek yapmak gibi bişey. asıl sorun eşşek gibi çalışıp evde yemek yapmak zorunda olmak. yani eşşek gibi çalışıyorum ulan dışardan söylerim lüksünün olmaması. çünkü para yetmez. yahut eşşek gibi çalışmana rağmen, evde yemek yapacak birini istihdam edemiyor olmak sorun. öyle ki, çocuğu anane babanne elinde büyütmek zorunda kalmak, okul başlayınca bakıcı parası verilmesin diye fellik fellik etütlü okul aramak zorunda kalmak gibi.

    çare zengin koca! asdfgfgdsd

  • en hatalı çıkışını 17 ağustos 1982'de yapmıştır. biz beşiktaşlıları en çok o gün üzmüştür.

  • bambaşka bir ağırlığı, bir karizması vardır bu hattın otobüslerinin. taksim'de bahçeşehir ve beylikdüzü otobüslerinin yanaştığı merdivenlerde 76-e uzaktan görününce bir hareketlenme olur, heyecan gözlenir. ama asla hızlıca durağa yanaşıp durmaz; ağır ağır yaklaşıp ya ilerde ya geride durur.. ve üst katta yer kapmak isteyen güruhu arkasından koşturur. sabah 10-11 arası 40 dakika gibi bir sürede dağdan şehre ulaşımı sağlayabilmektedir