hesabın var mı? giriş yap

  • işten gelen ev arkadaşına "günün nasıl geçti" diye sorulmaz.

    bi kere sormuştum "sevgilin miyim lan ben" demişti. sonra bi aydınlanma falan,bu da bir antlaşma maddesi heralde diyerek olaysız dağılmıştım.

  • merak ediyorum kokpit'e girip kuleyle mi haberleşecekti?

    -alo kule merhaba. piste doğru gideyim mi yoksa kenarıyada bekleyeyim mi?

  • ister şov olsun ister gerçek, kızı öldürülmüş bir babadan aklıselim içinde davranmasının kesin bir koşul olarak beklenmesi, öyle davran(a)madığı zaman da "yetti be, şaşırtıcı, şovmen, sinirli, alkolik" diye eleştirilmesi gerçekten garip.

    yahu bir insan çıldıramaz mı, deliremez mi? sözkonusu neden yeteri kadar büyük değil mi sizce...?

    inşallah sizin dediğiniz gibi şovdur da zavallı adam o derece acı içinde değildir.

  • "adam pide kuyruğunda -abi ben alıp çıkayım, iftara yetişeceğim! diyor. biz hobi amaçlı mı bekliyoruz lan. yatıya mı kalacağız fırında. "

  • genelde range rover olmak üzere, türevi lüks arabaların içinde standart donanım olarak bulunan concon gençtir. araçtan inerken içi ve kapişonu kürklü hırkasını ya da montunu üzerine alır. botlarının bağcıklarını bağlamaz, aşortmanın paçalarını bu yarı açık botun içine sokar.

  • bazen restoranın ve özellikle kuryenin motivasyonunu arttırmaya yönelik notlardır. mc donald's'a verilen siparişte;

    " şu anda dürümcüden de telefonla sipariş vermekteyiz. çok aç bir kalabalığız. hangi kurye önce getirirse 10 liralık büyük ödülü o kapacak. let the game begin."

    sonuç mu? bir adet "abi kazandım mı?" diyen ama 2 dakika ile kaybeden ve hüzne boğulan mc donald's kuryesi ve bir adet iddiadan haberi olmadığı için ödülü alamayan ama 14 dakika içinde gelerek yarışmayı kazanan dürümcü kuryesi.