hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: beyler taksimde dövmecide çalışıyorum

    1.varsa dövme yaptırcak profesyonel bi yer tercih etcekse gelsin

    2.yarragımın uzerıne only god can judge me yazdırmak ıstıyorum olabılır mı acaba

    3.@2 minyatür çalışmıyoruz kardeşim

  • tlc'ye "bir gün extreme cheapskates'i türkiye'ye uyarlarsanız elinizin altında böyle biri var" diye haberini vermek istediğim eski sevgilim, evde demlenen çayın hesabını yapardı. çok uzun bir süre -3 hafta- düşünüp taşındıktan sonra arkadaş grubuyla karaköy namlı gurme'ye kahvaltıya gitmemize karar vermişti, yerken öğürdüğü halde sırf almış olduğu için rokfor peynirini canı çıkarak yutmuştu. hesabı (bozuk 4 tl'si hariç ben ödedim) görünce kısmi felç indiği için arkadaşlarına "hadi bana gidelim otururuz" dedi, birlikte yola çıktık, tramvayda buna "gidince bir çay demleriz şimdi" dedim ama vay babovv demez olsaydım. adam gözümün önünde titredi lan titredi. zangırdaması geçince "çayı az önce kahvaltıda içtik ya" diye azarladı beni. "salçalı makarna yaparken salçayı yağı yağ yarı suyla kavuruyorum daha soft bir tadı oluyor" demişti. ailesi dubai'yle ticaret yapıyordu, kendisi mühendisti. ne sebepten ayrılırsam ayrılayım herkes cimriliği yüzünden ayrıldığımı düşünecek diye jet hızıyla ayrılmaya utanıyordum; neyse ki seviyeli birlikteliğimizin 45. gününde "ortamda senin esprilerine benimkilerden daha çok gülünüyor, bu kabul edilemez" diyerek benden ayrıldı. aro kardeşim, cennette peygamberle komşu olasın.

  • oha demek istediğimdir. nasıl karıştırıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum. bak mesela north. başında n var. böyle daha bi' kuzeyimsi. oysaki south'un başında s var. böyle daha bi' güneyimsi. anladın mı? anlamadıysan bi' daha anlatayım. bak north'un başında n var, daha bi' kuzeyimsi. oysaki south'un başında s var. daha bi' güneyimsi. benim yöntemim bu. saygı duyacaksınız.

  • otellerde evlilik cüzdanı istenmesi ihtiyaridir. kanuni bir zorunluluk olmamakla beraber tamamen otel yönetiminin insiyatifine bırakılmıştır.

    ülkemizde 1774 sayılı kimlik bildirme kanununa göre kalınacak otelde kimlik ibraz etmek gerekmektedir, bu kanun maddesinde evlilik cüzdanı ile ilgili bir vurgu yapılmamıştır. yabancılar ise pasaportlarını resepsiyona vermek zorundadır. otele giriş işlemi yapıldıktan sonra belgeler sahiplerine iade edilir.otellerin kimlik belgelerine el koymaları söz konusu değildir. konaklama tesisleri geceleme yapan müşterilerinin bilgilerini emniyete bildirmekle yükümlüdür.bildirim yapmayan işletmeler yaptırımla karşılaşırlar.

    ayrıca, otel odası meskun mahaldir. eviniz gibi düşünebilirsiniz. bilginiz veya izniniz olmadan hiç kimse giremez. herhangi bir nedenle polisin gelmesi içeri girmesi, savcının arama iznine bağlıdır.

    herhangi bir şekilde acenta aracılığıyla veya direk otel işletmesiyle yapılan ve ödemesi yapılan rezervasyonunuz mevcut olduğu halde işletme evlilik cüzdanı olmadığından konaklamanıza izin vermezse, dava yolu açıktır.

  • sadece sosyal medyadan paylasabilmek için yapılmış etkinliktir. black mirror dizisinin içindeyiz. büyük çaplı bir sosyal deneyin kobaylariyiz bence. artık ikna oldum.

    size, ateist olmama rağmen islam peygamberi muhammed'in cok sevdiğim bir sözünü hatırlatmak istiyorum: "komşusu aç iken tok yatan bizden değildir."