hesabın var mı? giriş yap

  • chuck 1. sezon 3. bölüm

    chuck ajan olarak cıktıgı ilk görevinde bir sanat acık arttırmasındadır ve bir resimin basında hos bir bayanla resim hakkında konusur :

    hbb : güzel bir resim
    chuck : evet güzel resim tabi *
    hbb : evet güzel.
    chuck : kendine has özellikleri var. bob ross'un etkileri var sanki.
    hbb : bob ross??
    chuck : hani trt' de cıkan ressam varya
    ...

  • arkadaş (sataus) : benim hayatim su sorularla geçti hep niye? nicin? nasil? neden?....

    bi arkadaşından gelen yorum : niye niçin ve neden aynı sorular nerdeyse :d hayatının 4te3ü boşa gitmiş yawrum..

    ( arkadaş oturtmuş lafı yahu )

  • adamın biri trafik kazası geçirmiş, kazada pipisi kopmuş. kopan pipisini gömlek cebine koyduğu gibi koşa koşa doktora gitmiş.

    "doktor bey, doktor bey! pipim koptu!" diye bağırarak doktorun odasına girmiş. doktor, "durun, endişelenmeyin! organ yanınızda ise yerine dikebiliriz" demiş. adam "ahanda buradadır doktor bey" demiş ve elini gömlek cebine atarak, çıkanı doktora uzatmış.

    doktor adamın kendisine uzattığına bakmış: "iyi ama bunu nasıl dikeriz bu tadelle" demiş. adam şaşkınlık içinde kalakalmış: "desene doktor bey, yarraaa yedik..."

  • yunanistan'da hios ismiyle bilinen ve bizim de sakız adası olarak andığımız kuzey ege'de bulunan adada çıkan ve adanın sakız ağaçlarının yüzde 60'ından fazlasının kül olmasıyla sonuçlanan büyük orman yangını.

    18 ağustos gece yarısı çıkan yangın, aynı günün ilerleyen saatlerinde izmir'den ve hatta girit adası'nda ida dağı'ndan gözle görülebilecek kadar yayılmıştır. italya, ispanya ve kıbrıs rum kesimi'nden gelen destek uçaklarıyla yaklaşık dört gün sonra tam anlamıyla söndürülebilen yangın, adanın sakız dışındaki en büyük gelir kaynağı olan arıcılığı da baltalamış ve bazı iddialara göre adadaki arıcılık tesislerinin neredeyse tamamı yok olmuştur.

    haber portalı neos kosmos, yangını itfaiyeci olarak iş başvurusu reddedilen bir yunanistan vatandaşının çıkarmış olduğunu iddia etmişse de bu bir iddia olmakta öteye gidememiş ve yangının nedeni resmî kayıtlara "sıcak hava dalgası" olarak geçmiştir. bölgeye izmir-sakız adası ve kuşadası-samos yönünde hakim olan rüzgarların bilhassa ağustos döneminde çok hızlandığı bilindiğinden bölgedeki yangının çok süratli bir biçimde yayılmış olması kimseyi şaşırtmamıştır.

    bu yangının olduğu gün yunanistan'da beş ayrı yerde daha orman yangınları çıkmış olup tamamının kontrol altına alınması ise bir haftayı bulmuştur.