hesabın var mı? giriş yap

  • soran olursa bunlar terörist, bunları türk tabipler birliği kışkırtıyor dersiniz. günümüzde yeni cehalet modası bu.

    edit: detaylı açıklamak şart oldu. mesleğimizi iyileştirmek adına sendikalarımız aracılığıyla yaptığımız eylemleri, ttb ile ilişkilendirip karalama çabasında bulunan cahiller için yazıldı bu entry.

    edit: bir yazar arkadaş tutanağı entrysinde paylaşmış. ilgili entry #139840093.

  • "...butun muşterılerımıze saygılar sevgıler ama bu arkadasa değil."

    ahahahahahahahhahhahahahahahaha.
    otel işletmecisinin müşteriye yazısı lan bu ahhahahahhahahhahaahhahahhaha.

    - şakir'e çay yok.
    ahahahhaa.

  • gece kulübü bodyguardına kafa atıp bir de içeriye girip hiçbir şey olmamış gibi eğleneceğini mi umuyordun? az bile dövmüşler bu barzoları. eminim içerde de vukuat çıkaracaklardı, tiplerinden belli.

    yalnız kadına helal olsun. önce düşük vizyonlu gold digger sandım ama daha ilk anda kendini yerdeki herifin üstüne atıp siper etti. tam evlenilecek kadınmış.

  • eğer cüzdanınız, çantanız, vs. çalınır da polise giderseniz, resmi işlem yapılmasını sağlamak için yapmanız gereken şey. keza polis, param çalındı dediğinizde seri numarası var mı diye size soracaktır. zaten para öyle sık el değiştiren bir şey olmadığı için herkes devamlı cebindeki paranın seri numarasını bilir. hem de ezbere.

  • kapışma sürüyor...

    "viacom’un sahibi olduğu mtv, türk televizyon dağıtım şirketine dava açtı, tazminat ve yayın durdurulması gündemde.

    viacom’a bağlı mtv networks, mtv ve çocuk kanalı nickelodeon’un yayınını durdurması amacıyla müzik kanalının türkiye’deki dağıtıcısı olan şirkete dava açtı. londra yüksek mahkemesi’nde yürütülen davalarda mtv, yerli bir televizyon dağıtım şirketi olan multi channel developers a.ş.’nin mtv ve nickelodeon kanalları kapsamında yapılan ödeme anlaşmasına uymadığını öne sürüyor. mtv, program içeriğinin uygunsuz kullanımı sebebiyle tazminat almayı ve kanalların yayınını durdurmak amacıyla bir mahkeme kararı sağlamayı hedefliyor. mtv avukatları davayla ilgili yazılı bir açıklamada; söz konusu şirketin “tehditkar davrandığını ve engellenmediği sürece kanalların yayınına devam etmeye niyetli olduğunu” söylüyor. aynı zamanda paramount studios’un da sahibi olan viacom, websitesindeki bilgilere göre 160’dan fazla ülkede yaklaşık 170 kanal yayınlıyor. şirket, 5 yıl önce mcd’ye mtv ve nickelodeon’un dağıtım haklarını vermişti.

    paul renney, sahibi oldugu keystone law’un mcd’yi birleşik krallık’taki dava için temsil ettiğini doğrularken yorum yapmamayı tercih etti. mtv’nin londra’daki hukuk bürosu field fisher waterhouse’un sözcüsü louise eckersley de konuyla ilgili yorum yapmadı."

    http://www.mediacatonline.com/…rdetay?haberid=49371

  • (bkz: faber castell grip)

    amk 18 lira diyorlar kalem için, uçlu kalem hem de, ucu ayrı para.
    sen yorulunca bırakıyorsun, kendi yazıyor herhalde.
    ya da bu kadar para ettiğine göre; yanlışları fark edip yazmıyor da olabilir.
    lan yoksa????

    edit: uyaranlar oldu. bu kalem çeşit çeşitmiş pahalı olana antrasit deniyormuş.
    ben sadece 2 liralık simli çiçekli kalemler aldığım için bilemedim.

  • 24 bardak çayın 228 lira tutması dışında ciddi bi problem göremediğim hesap. kim içti lan o kadar çayı ?

  • ben: baba, masanın üstünden telefonumu verir misin?
    babam: masa üstünde göremedim bi de belgelerime bakayım mı ehehehe
    ben: ...
    kendisi 52 yaşında bir troll.

  • yara bandını bir seferde çekip çıkarıyor, soğuk denize hiç tereddüt etmeden atlıyordur. içkiliyken midesi çok bulanırsa da beklemez kendini kusturur. kendisini tanıyorum, sınavlarda soruları bitirdikten sonra cevaplarını kontrol etmezdi. otobüse binmeden önce akbilini çıkarır, sonra da ortalarda oyalanmaz, kesinlikle en arkaya giderdi. hayat çok kesin değildir onun için aslında. her şey bir bulamaç halinde olduğu için bazı sıkıntıların hızlıca aşılmasını istiyordur. o sıkıntılar ise kendileriyle hızlıca yüzleşilse de, bir türlü aşılamıyordur.

  • arda'nın olası bir "tamam lan ver" cevabı sonrası muhtemelen messi'nin, sol elinin işaret ve orta parmağının arasına baş parmağını sokarak "al sana forma" diyeceği önermedir.