hesabın var mı? giriş yap

  • "o saçının kenarini kazıtan kızlar evlenir de ben evde kalırsam yere göğe molotof atarım amk"

  • sırf dinlediği müzik türünden farklı diye dünya çapında başarısını fersah fersah kanıtlamış grupları yazan yazarları seri eksilediğim başlık. sen dinlemeyince abartılmış mı oldu anlamadım ki. yazılan gruplara bakınca köşeye çekilip ağlamak istedim bunlar yazılır mı vicdansızlar.

    (bkz: queen)
    (bkz: radiohead)
    (bkz: muse)
    (bkz: the beatles)
    (bkz: coldplay)
    (bkz: nirvana)
    (bkz: pink floyd)

  • - cecelist
    - ölümüne rte
    - no dm
    - babasının prensesi
    - anasının amı
    - 15.08.2017 tanışma
    - 26.10.2017 ilk el ele tutuşma
    - 12.12.2017 gülhane parkına intikal
    - 18.09.2018 recep ve binalinin annesi

    liste uzar gider ama yazmaya üşendim.

  • rabbim bu millete bir daha çakma sağlık raporuyla gazilik ünvanı alan ve malum partinin talan-yağma hareketine katılan şerefsizlere fırsat vermesin.

  • 2,3,4 kişi oynanabilen müthiş oyun. strateji türünde ve şans faktörü oldukça az. en zevkli hali 2 ve 3 kişilik denmiş ama, 4 kişi de kesinlikle çok güzel oluyor. neo troy gamesaracılığı ile alınan oyunda kalite mükemmel. kartlar ve pullar sağlamlıklarıyla oynama zevkini katlıyorlar. benzer bir oyun sanırım oynamadım. şöyle özetlenebilir oynanışı; değerli taşlarla bedeller ödeyerek, üretimi arttıran ya da puan veren kartlar satın alıyoruz. üretim ve puan dengesini iyi kurup 15 puana ulaşan ilk kişi olmaya çalışıyoruz. bahsetmek yetmiyor tabi, kararsız kalan varsa şiddetle tavsiye ederim. alınız :)

  • anneniz adına üzüldüm, orada çalışan kasiyerlere daha çok üzüldüm.
    rezalet gibi rezalettir.