hesabın var mı? giriş yap

  • efsane oyun fm'nin yeni çıkacak serisinden sızdırılan bir özellik. bu modda oyuna başlarsanız takım içi dengeleri gözetmek zorundasınız. uyruğu bulunduğunuz ülkenin vatandaşı futbolculara zamlı kontratlar imzalatmazsanız ''camianın evlatlarının arkasında durmayalım mı?'' uyarısı verip oyundan atıyormuş. ayrıca her basın toplantısı için en az bir ''ilgilenmiyoruz'' butonu olacağı da gelen bilgiler arasında.

  • bu kadın akp’yi terketmez, ona diyorlar ki akp parlementer sistemde hep iktidar kalır ama biz parlementer sistem dersek, dönmüş oluruz, şu an dönmeyelim, isteksiz gibi görünelim.
    sen şimdilik yolunu aç.

  • dün yazılanlar ile ilgili üzülmüş ve tereddüte düşmüştüm. bir açıklama veya delil olmadan hem suçlamak hem de hemen iftira diyerek aklamaya çalışanların çabası yanlış gelmişti. bu yüzden beklemek en sağlıklısıydı. bugün kendi yaptığı "eril faillik" ifadesi geçen açıklamasından sonra...
    cemal süreya nın eşini dövmesi gibi, cemal süreya şairdir ama şiddet şiddettir. hasan ali toptaş sanatçıdır ama taciz tacizdir.
    biliyorum, insanoğlu çiğ süt emmiş ama tacize de taciz denir. ve yaşadığımız tacizi/tacizleri anlatma cesareti, bu gibi olaylar ortaya çıktıkça güçlenecek.

  • gereksiz bir paylaşım olduğu gerçeğini kabul etsem de oğlunun pipisindeki 1gr deri gittiği için davul zurnayla kutlama yapan bir toplum için bir sosyal medya paylaşımının çok da mesele olmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

    edit: olmuş.