hesabın var mı? giriş yap

  • "internetten film izliyorum altta "filmi lütfen kaynağından izleyiniz, emeğe saygı" yazıyor. ulan emeğe saygım olsa gider sinemada izlerim"

  • koltuğu indirirken arkasındaki kişiden izin alma nezaketinde bile bulunmayan birine kaldırır mısın ne demek? belli ki nezaketten incelikten anlamıyor. kaldır ulan koltuğu ayı iki büklüm kaldım burada görmüyor musun hıyar demeliydi.

  • epic fail bir tip, rakipleri icin aşırı sinir bozucu..

    rakiplerine bakıyorsun kelli felli bıyıklı ciddi herifler, buz gibi çekik gözlüler filan bizim oglan ergen tipiyle, yuvarlak gözlükler komik şapkası ve tebessümü ile bunlari tokatlıyor...

    hele özellikle ceyrek finaldeki abdli abi " lanet olsun okculuguna da sporuna da " diyip yayını kırmıştır *

  • bu filmde arena’da bir gergedan ile bir gladyatörün arasındaki mücadele de olacaktı ama maliyetli ve zor olacağı düşünülerek iptal edildi.

    yönetmen ridley scott çok istemesine rağmen yapımcı doug wick maliyetli olduğu için vazgeçirmiş. önce gerçek bir gergedan ile çekim yapmayı planlamışlar ama hayvan eğitmenleri ile konuştuklarında “onlarla çalışmak harika olur ama bir kez başlattığınızda, durduramazsınız” cevabını almışlar. bilgisayar efekti olarak yapmak istemişler ama aşırı pahalı gelmiş yapımcılara. nihayetinde bu sıradışı savaşın karmaşık ve pahalı olacağı anlaşılarak, ridley scott'ın gergedan sahnesi hayalini iptal etmişler.

    filmin extented dvd versiyonunda bu sahneden bahsediliyordu. sahneye dair bir kaç çizim bile vardı;

    ridley scott'ın arenaya üzerinde bir kuş ile giriş yapan gergedan eskizleri:

    görsel

    gergedan ile yapılan dövüşün sahne çizimleri. bu storyboard'lar resimli taslak sanatçısı slyvain despretz'e aittir.

    görsel
    görsel

    ikinci filmin ateşi yakılmıştı geçen aylarda. hazırlıklar başlayacak deniliyordu. ilk filme gergedan sahnesi ekletemedikleri için çok pişman olduğunu söyleyen yapımcı doug wick, devam filmi olacaksa kesinlikle gergedan da olacak demişti yıllar yıllar önce. bekleyelim bakalım, "bu hayatta yaptıklarımız sonsuzlukta yankılanır" diyordu filmde gladyatör. verdikleri sözü tutabilecekler mi?

  • hem de hanım sivastan mı dedi o?

    tırnağınız taşa değmesin; ne güzel insanlarsınız siz öyle.

    o değil de 5 çocuk mu dedi o?

    mutlu bi adamla evlenen türk kızı. herkese böyle mutluluklar dilerim. ne güzel lan.

  • attığı o doğaüstü golden sonra sanırım matrix'te bir kırılma meydana getirdi. o gol atıldığından beridir futbol sahalarında saçma sapan şeyler oluyor. mexes'in, bekir'ın rövaşataları, melo'nun penaltı kurtarması, servet çetin'in orta sahadan başlayıp bütün takımı çalımlayıp gol atması.. bakalım nereye varacak bunun sonu. al kırdın kırdın demek istiyorum kendisine.