hesabın var mı? giriş yap

  • cok sacma bi durum olur, sayin gokcek siz cumhurbaskani tarafindan gorevden alinan birisiniz, neden ankara buyuksehir belediye baskani mansur yavas sizinle canli yayina ciksin, sifatiniz ne olacak ki?

  • "cardiffe handikapli 1 verdim tüpgazi açtim çakmakla evin içinde dolaniyorum"

    ek: cardiff ilk yarı 1-0 mağlup.

  • birlikte görev dağılımı; askeri meselelerden italyanlar, çalışma ve ekonomi meselelerinden yunanlar, dış politikadan da türkler sorumlu olacak şekilde paylaştırılırsa dosta korku düşmana güven verecek, dünyanın en kırılgan ve en zayıf siyasi yapısı olmak adına samoa ve burkina faso fiso'yla amansız bir yarışa girecektir.

  • görücü usulü ile doğal seleksiyonun önüne geçilip, aşk çocuklarının doğmasının engellenmesidir.

  • hawking ve mlodinov'un iş birliğiyle yayımlanmış bilim kitabı. dünyada nasıl yaşıyoruz ve ne şekilde var olduk? özgür irade ne derece mümkündür? dünyada bizim gibi kaç evren var? bir tetris sistemi gibi yap-boz parçacıklarından oluşan evren düzeni acaba mümkün mü? gibi gibi bir çok soruya kendilerince yanıt vermeye çalışmışlardır. özellikle m teorisi bütün bir kalıba uyan ve bütün evrenleri kapsayan tek teori olabilir. einstein'ın bulgularını desteklerken, yine einstein'ın söylemiş olduğu söze de atıf da bulunarak ortada bir belirsizlik ilkesi yaratmışlardır. (bkz: tanrı zar atmaz)

    dünyanın, yıldızların ve evrenin oluşması için ille de bir yaratıcıya gerek yokmuş. tanrıyı biz kendi kafamızda yaratıyormuşuz. belirli fizik yasaları çercevesinde bir yaratıcı olmadan evrenin oluşması bilimsel koşullarca pekala uygunmuş... kafa yorup değerlendirmek isteyenler için tavsiye edilir. içinde gerçekten önemli bilgiler de mevcut.

  • geniş zaman, boş kafayla okunması gereken kitaplardan.

    her cümle alabildiğine bilgi, her tasvir hayalgücünü zorlayan unsurlar içerir. dur ulan arada şunu da okuyayım diye alıp da vincinin şifresi muamelesi yaparsanız her paragrafın üstünden en az 3 kere geçer, açık ağızın kenarından akan salyayla sayfalarda lekeler yaparsınız o olur.

  • 2000'li yılların modası. aklıevvel bir reklamcının keşfetmesinden sonra. "kelimedeki sessizlerden birini seç iki kere yaz, ilginçlik olur,marka olur" prensip haline geldi. örnek verecek olursak: aşşk,deppo,gecce,buzz...

    edit

    nişantaşındaki "gebbe" mağazası ile şahikasına ulaşmıştır.

  • oğlu 16 yaşında hayatını kaybettiği için muhtemelen "oğlum uçağı alkollü kullanma" değil de "ulan ev, para, uçak olmayaydı da oğlum yanımda olaydı" diyordur.