hesabın var mı? giriş yap

  • nba dışında bu başarıyı diğer liglerde yakalayanlar şöyle;

    aba'de;

    jamel staten 2 subat 2007 - minnesota ripknees st.louis stunners macı; 29 sayı, 13 ribaund, 10 asist, 10 top calma

    ncaa'de;

    lester hudson 13 kasım 2007 - tennessee martin central baptist macı; 25 sayı, 12 ribaund, 10 asist, 10 top calma ile bu muhtesem basarıları yakalamıslardır

    nba tarihinde 4 kez gerçekleşen bu olayın kıyısından köşesinden dönenler ise şunlar;

    rick barry 29 ekim 1974 - golden state buffalo macı; 30 sayı, 10 ribaund, 11 asist, 9 top calma
    larry steele 16 kasım 1974 - portland l.a. lakers macı; 12 sayı, 11 ribaund, 9 asist, 10 top calma
    johnny moore 8 ocak 1985 - san antonio golden state macı; 26 sayı, 11 ribaund, 13 asist, 9 top calma
    larry bird 18 subat 1985 - boston utah macı; 30 sayı, 12 ribaund, 10 asist, 9 top calma
    micheal ray richardson 30 ekim 1985 - new jersey indiana macı; 38 sayı, 11 ribaund, 11 asists, 9 top calma
    clyde drexler 10 ocak 1986 - portland milwaukee macı; 26 sayı, 9 ribound, 11 asist, 10 top calma
    clyde drexler 1 kasım 1996 - houston sacramento macı; 25 sayı, 10 ribaund, 9 asist, 10 top calma

    wnba tarihinde quadruple double yapan kimse yok.

  • istanbul ahl'den yurtdışına gitmek üzere havalanındayım. sırada hemen önümde kara çarşaflı bir kadın ve bir adam, kabindeki polisle aralarında bişeyler oluyor, konuşmalar falan, neyse sonra geçiyorlar. sıra bende pasaportu uzatıyorum.
    kabindeki memur başlıyor söylenmeye.
    - heryerini kapatmış sadece gözleri var, yüzünü görmem lazım, kontrol için, uğraştırdılar bir sürü.
    - açtı mı sonra?
    - müslim falan bişeyler dedi, e ben de müslümanım dedim, açtı sonra.
    - nerelilermiş?
    - türkmenistan*, ya ben çok meraklıyım sanki senin karının yüzünü görmeye. zaten buradan ne ruslar, ne ukraynalılar geçiyor!!!!
    - ee evet siz de haklısınız tabi.

  • volkswagen grubu markaları tarafından yapılan açıklama uyarınca; etkilenen araçlar dahil olmak üzere türkiye'de satışa sunulan tüm araçlarımızın ülkemizin resmi mevzuatlarına, sürüş ve yol güvenliğine uygun olduğunu belirtiriz.

    bizi yine şaşırtmadınız, teşekkür ederiz. yarın öbür gün bir bakan-milletvekili çıkar, "bakın ben de volkswagen kullanıyorum hiçbirşey olmuyor" der, sorun da ortadan kalkar.

  • sek ürünleri alarak devam ediyorlar. o günden beri bir tane bile pınar ürünü almadım. isterse kar oranı tavan yapsın, isterse benden başka herkes kullanıyor, alıyor olsun, isterse dünyanın en ucuz ve en güvenilir markası olsun ben almayacağım.

    kafanız basmıyor galiba bir şeylere. şirket batsın, pınar yok olsun gibi bir amacım da yok. pınar firması bir tercih koydu ortaya. ben de bireysel olarak bir tercih koydum. benim gibi davranan veya davranmayan bir çok insan var. pınar yanında olanlarla mutlu biz de hayatımızda pınar olmadan mutluyuz.

  • dolandiranin degil, dolandirilanin linc yedigi ülkede, tekrar tekrar „umarim linc yemem“ yazmis baslik sahibi. olaydan daha aci bu bana göre.

  • benim bildiğim mourinho denilen adam da futbol oynamadı ama dünya futbolunda çok adı geçer, ama hasan şaş san siro'da gol atmış ve dünya kupasında brezilya'ya da gol atmış. demek ki hasan şaş mourinho denilen adamdan 100 kere daha fazla futboldan anlıyor. hay allahım ya, tartışmayı okumadan konuya daldım ama insanlar her futbol oynayana böyle davranacaksa işimiz yaş, şaş değil.

    edit: mourinho'nun futbol kariyeri için wikipedia linki yollayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bir çok amatör oyuncunun futbol kariyeri daha doludur ve adamla yıllardır bu kadar başarısına rağmen nou camp'da "hoşgeldin tercüman" diye taşak geçerler. ama hala san siro'da golü olduğunu sanmıyorum ve brezilya milli takımına da gol atmamıştır. yani birçok arkadaşın hasan şaş'ı savunduğu argümanlara göre hasan şaş konuşurken mourinho susmalıdır. hay allahım ya bu kadar basit bir şey için bile edit girdirdiniz adama.

  • aşk, kalbimi yakan bir volkan gibidir,
    en sevdiğim tatlı kazandibidir.
    leyla sev beni, sokma müşküle
    seninle kaşık atalım iki tabak keşküle.

    tosun paşa (kemal sunal)