hesabın var mı? giriş yap

  • tam bir şerefsiz. dosyaları tek tek incelemiş, zanlıya ulaşması çok yakın olan ve son olay mahalinde emniyet şeridini çevirin diye bağıran deri ceketli hafif göbekli nypd polisimize pat diye bu klasik kesim gri takım elbisesili donuk suratlı ibne gelir ve kimliğini gösterir, artık olayı fbi devralacak der. sen kim köpeksin ki hazıra konuyorsun!!

  • -geçen senelerden birinde sırf artistlik olsun diye 10 kasım'da saat 9'u 5 geçe ayağa kalkmamış ve bunu marifetmiş gibi bu köşeden cümle aleme ilan etmiştim

    türkiye'nin en çok okunan gazetesinde köşesi olan bir adamın kalibresi bu işte. artizlik olsun diye. yazık.

    gerek yok ahmet hakan, "gölge etme" yeter.

  • forveti burak yılmaz olan takımın taraftarlarının, ofsayttan ustaca kurtulan forvet görünce devrelerinin yanmasını sağlayan maç..

  • - ücret beklentiniz ne?
    * siz hiç ikea'ya gittiniz mi?
    - ?? evet gittim
    * bütün mobilyaların üstünde fiyat etiketi var değil mi?
    - evet
    * peki hiç beymen home'a gittiniz mi?
    - evet
    * beymen home'da herhangi bir mobilyanın üstünde fiyat etiketi gördünüz mü?
    - hayır
    * ben beymen home'um

    sonuç : genel müdür sizi yemeğe davet eder. yemekte düşünceleri, firmanın gidiş hattını paylaşır. siz de güzel bir iki düşünce söyleyip fikir beyan edersiniz. tatlınızı yerken de ne kadar maaş alacaksınız sizinle paylaşıp ık'cının patavatsızlığı için özür diler.

    not: sabah oldu kahvemi de aldim sizin yazdiklarinizi okuyorum. tebessum ediyorum sayenizde. cogunuz durumu anlamamis. yonetici pozisyonu icin rica ile gorusmeye gittigim bir firma. ık muduru gorusmek istedi, normalde kahve ikram edecek muhabbet edecegiz degil mi?
    bana ucret beklentisi sormasi bardagi tasirdi, yoksa durduk yere verilmis bir cevap ya da benim birini asagilamak istememle alakali degil. evet egom var

  • "bir zeka, herhangi bir anda varolan tüm parçacıkları ve onlara etki eden tüm yasaları bilebilirse geçmiş ve gelecek bütün berraklığı ile gözleri önüne serilir.". - petek dinçöz.

  • valla bana minübüsü kaçırınca bile geliyor bu his. sebebi ise bundan sonraki hiçbir minibüsün, kaçan minibüs gibi olmayacağı düşüncesi. olması gereken bir şeyin, ritüelden ansızın sapıvermesi insanın canını çok sıkıyor. bir şeyin zamanında ve yerinde olmaması hissi de olabilir yani. mesela geçenlerde laptopumun şarj aletini memleketimde unutmuştum. bunu fark ettiğimde inanılmaz bir çöküntü yaşadım. tarif edilemez bir şey bu. zamanda bir kırılma yaşanması gibi bir şey.