hesabın var mı? giriş yap

  • orada sabit bir fiyat yok. kafasina, musteriye gore fiyat yazarlar. hatta dogru durust toplama bile yapilmaz gelen adisyonlarin cogunda toplama hatasi vardir. masaya gore fiyat kafada coktan konulmustur bile.
    lezzet konusunda lafim yok. guzel.
    yanlis hatirlamiyorsam anne usulu dedikleri bir yontemle pisirdikleri kalkan cok lezzetli.
    not yemek yerken kaya cilingiroglu, ali koc gibi insanlara denk gelebilirsiniz.

  • ocak ayında kolombiya'da ortaya çıkan, diğer varyantlara göre aşıya karşı daha dirençli, diğer varyantlardan daha bulaşıcı ve doğal yolla gelişen bağışıklığa karşı da dirençli olan covid-19 varyantı. şu anda, amerika'da, bu varyantın görülmediği tek eyalet nebraska'ymış.

    41 ülkeye yayılmış olan mu varyantı, amerika'da vaka sayıları nüfusa oranlandığında, en çok hawaii ve alaska'da görülüyor. şu anda, amerika'daki covid vakalarının %1'inden azı mu varyantı kaynaklı olsa da bu varyantı hem aşıya hem de doğal bağışıklığa karşı dirençli olduğundan sağlık otoritelerinin dikkatle takip ediyor.

    mu varyantının en sık görüldüğü yani vaka sayılarının en yüksek olduğu eyaletler maine, connecticut ve florida.

    amerika'da şu anda görülen covid-19 vakalarının %99'u delta varyantı. fauci, mu varyantı ile olarak şu anda ciddi bir tehdit teşkil etmiyor, ancak varyantı yakından takip ediyoruz demiş. mu varyantı temmuz ortasında amerika'da peak yapmış ve şu anda, rakamlar azalıyormuş.

    kaynak: https://www.newsweek.com/…ound-49-us-states-1626472

    ilave: şu web sitesinden, hem mu varyantının hem de diğer varyantların yayılımına dair güncel bilgilere ulaşmak mümkün. https://outbreak.info/situation-reports/mu

  • adam yardır yardır gelen sorulardan sonra demiş ki: ''uçakta türk var mı bilgimiz yok. arkadaşlarımız araştırıyor. olumlu ya da olumsuz bir şey şu anda söyleyemiyorum. umarım yoktur"

    lan gerçekten mal mısınız amk ? adama türk yolcularla ilgili sorulmuş. o da temennisini bildirmiş. umarım hepsi türk yolculardır mı deseydi yani ?

    hayır akp ' den zerre hazzetmem ama haberi daha doğru düzgün okumadan adamın lafını cımbızla çekip linç etmeyin.

    siz olsaydınız ne açıklama yapardınız hakikaten merak ediyorum. nerenizle okuyorsunuz haberleri gerçekten bilmiyorum.

    edit: şunu eklemeyi unutmuşum eksik kalmasın. adamlar öncelikle merak içerisinde olabilecek türk yolcu yakınlarını düşünerek yapmıştır muhtemelen bu açıklamayı.

    sizin bir yakınınızın o uçakta olma ihtimalini düşünün ! hele de fransa cumhurbaşkanı tarafından türk yolcuların olabileceği yönünde bir beyanat verilmiş. tedirginlik yaşayan binlerce insan var türkiye'de belki de. ve adamdan alelacele birşeyler söylenmesi istenmiş muhtemelen. şu şartları göz önünde tutunca bunun yerine ne söylenmeliydi anlayamıyorum.

    nefes almadan yapılan muhalefet anlayışına yuh diyorum.

    ya benim yazım debe'ye girmesin. öyle bir derdim yok. ama bu başlığın ilk entry'si debeye girecekse daha da yazmayayım ben bu sözlükte

  • kim bilir hangi şehir eşkıyasının eşi-sevgilisi diye merak ettiğim kadındır.

    çünkü kadının davranışları doğal değil, bir yerlerden ezberlenmiş gibi…

    dolayısıyla bunun telefonla çağıracağı dağ ayısı daha tehlikeli olacağınıdan servis şoförü karakola gitmekle en doğrusunu yapmış.

  • oda kirasının yanı sıra çocukları için "haftada 5 gün, günde 2 saat eytim" isteyen bir dallamanın ilanını kabul etmekle başlayacak kölelik. önce sana vermek lazım sayın amk ev sahibi.