hesabın var mı? giriş yap

  • kusura bakmayın ama istanbulu beğenmek için o drone kadar yüksekten bakmak gerekir ona. sokaklarının arasında, evlerinin içlerinde hangi cehalet, geri kafalılık, hayata ve hakikate duyulan nefret ve haset hüküm sürüyor siz biliyorsunuz. denizi, boğazı, cami minare ışıkları, 4 levent trafiğiyse hoşunuza giden şey orasını bilemem. doğru düzgün kent planlaması yapılamamış bir şehrin binalarına bakıp mest olanlara gözlerini insanların yüzlerine çevirmelerini tavsiye ederim. bakalım istanbulda güleryüzlü ve mutlu kaç insan kalmış. hanginiz beşiktaş sahilinde şöyle denize nazır oturup soluklanabiliyor artık.

  • varlığın manasını anlama çabasıyla kendini anlamlandırabilme olayının sık sık yaşanacağını göz önünde bulundurarak ruhsal bunalımların, acının çatışması ve bu buhrandan kurtuluşun mülkiyeti reddetme gibi radikal fikirlerin türetilmesi sonucu ev sahibi kişisinin iki ay sonra dostoyevski, tolstoy ve beni kapı dışarı etmesi ile son bulması muhtemel olan bir birlikteliktir.

  • akp'nin asıl niyetini 15 senedir hala anlayamamış bir %50 olduğu sürece daha çok duyacağımız zırvalardan biri daha.

  • geziye katılan onurlu insanları unutmamak için bir liste gerekliydi. yayın hayatı boyunca en faydalı işe imza atmıştır.

    teşekkürler akit.

  • 2 maçta 1 gol bile atamadığımız fenerbahçe'ye balıkesirspor'un 41 dakikada 3 gol attığı maç. hay yapacağımız şampiyonluk yarışının...

    not: tiner çekiyorum.

  • daha önce bir arkadaş yazmış yine kuduz filminde zengin ve kötü kalpli adamın (yanlış hatırlamıyorsam ağaydı) oğlunu hastaneye yetiştirememesi ve çocuğun kudurarak ölmesi. bu filmi bize ilkokul 3. veya 4. sinemada izlettirmişlerdi.

    düzeltme: the last soul in a fish bowl uyardı filmin adı çocuklar çiçektir (kuduz) necla nazır ve tarık akan oynuyor.

  • öldüğünüzde ne kadar ölü olduğunuzu bilemezsiniz. bu sadece çevrenizdekiler için zordur.

    aynı şey sigara içtiğinizde de geçerlidir.

  • ben bu listenin maaşı az vermesi için işveren'e haklı bir bahane olarak hazırlandığını düşünüyorum. arkadaşlarımla da baktık ve onlar da böyle söyledi.

    çünkü bu sitedeki bu alanlardaki maaşlar az. yer yer yarı yarıya kadar farkeden durumlar var. en yüksek maaşın iki katı kadar maaşla o pozisyonda çalışanlar var.

    bence araştırılmalı bu durum. patronun eline maaş konusunda büyük koz veriyor.