hesabın var mı? giriş yap

  • son bir yılı yazıyorum :

    volkan patladı
    björk yine single çıkarmadı
    bu sene de balık bol
    milli takım süper gidiyor
    başbakan'ın panama'da parası çıktı, istifa

    sürekli dönen haberler ise:

    izlanda'nın görülesi 10 yeri
    game of thrones seti nerede
    geleceğimiz jeotermal enerji
    sinema meraklıları için izlanda haritası
    izlanda elfleri

    nasıl huzurlu ülke bu. gerçi bunun başka versiyonu yeni zelanda'yı tercih ederim ben iklim açısından.

  • biz onlarin 1400 yil onceki halini goruyorsak onlar da bizim 1400 yil onceki halimizi goruyorlar. tam da hz muhammed donemine denk geliyor. cekip gondersinler bize hd bi video. ogrenelim gercekleri. kurtulalim su dertten amk.

  • çocuğumu türbana sokarım,
    umrede üç beş tavaf yaparım,
    olmadı bi' de tweeti atarım
    gördüğün gibi çok yalakayım.

  • (bkz: hasan dağı)

    aslında düz mantık gibi görünse de bence çok akıllıca bir hareket. atalarımızın ne kadar ileri görüşlü olduklarını gösterir hatta. eyjafjallajökull, tungurahua gibi yanardağlar, cafcaflı isimlerinin baskısına dayanamayıp patır patır patlarken baksanıza hasan dağı ne kadar sakin, mülayim.. ismi hasan olan bir dağın patlama ihtimali var mıdır sorarım..

  • şuraya tecrübe, işgücü falan yazan olmuş...

    arkadaşlar ben sizin hayalgücünüzü seveyim ya...

    azıcık gerçekçi olun. farz-ı mual aşırı derecede parasızsınız ve acilen para lazım. ne satıcan? tecrübenin ilanını mı vericen?

    sabah sabah ya... tövbe tövbe

  • videolarını izlerken tok olsam bile karnım acıkıyor, adam gerçekten çok samimi ve içten. işi de severek yaptığı belli, yaptığı tostlar bu yüzden mutlaka güzeldir şüphem yok. dükkanını devredip ankara'ya gelmiş, benim için şimdi burada bir dükkan açacak mı umudu doğdu. ankara'da benzer bir tostçu açarsa, olayı bitirir benden söylemesi. ankara'da bir ayvalık tostunu bile doğru düzgün yapmayı başaramayan yığınla yer bu işten para kazanıyor. ben de daimi müşterisi olurum hatta dükkan açmayı düşünüyorsa güzel bir yerde dükkan bulmasına bile yardımcı olurum o derece. tostlarının tadını çok merak ediyorum, youtube'daki videolardan inanılmaz gözüküyorlar.