hesabın var mı? giriş yap

  • ust dudaginda dolgu var 1, kaslara mudahale edilmis iki, goz alti dolgusu mevcut 3, burun coktandir rutuslu ve elmacik kemiklerinde operasyon var 4. ameliyatlarini almanya'da yaptirinca milleti kekleyebilecegini dusunuyor zaar. ha guzel mi? asla benim tarzim bir kadin olmamakla beraber cirkin diyen carpilir. fakat ne yaparsa yapsin o varoslugu ve alamanciligi ustunden atamadi, atamiyor ve atamayacak. bogazici'ne de alamanciligi sayesinde girmisti zaten. karizma yok, cekicilik yok, zeka piriltisi yok. otur sifir!

  • anneannemin ben o yaşlardayken öğrettiği bir dua vardı:

    artsın eksilmesin
    taşsın dökülmesin
    hepimize yarasın
    afiyet olsun

    bakın bu dua (ya da ne derseniz deyin) dinden bağımsız, son derece insancıl, tasarruf bilinçli ve iyi niyetli bir dilek manzumesidir. ve okullarda böyle şeyler öğretilmelidir, tek bir dinin bir mezhebinin ritüelleri değil.

    not: anneannem beş vakit namazında inançlı bir müslümandı. huzurla yatsın.

    e: yazım

  • ne zaman canım çekse yesem, hep kenarını getiriyorlar. katır kutur ne yediğimi de anlamadan kalkıyorum. madem işkence çeker gibi yiyorum daha az para ödeyeyim. göbeğini yiyip, ağzında yufkanın ayrı peynirin ayrı dağıldığı adamla niye aynı parayı ödüyorum anlamadım.

  • ek$i sozluk tarihindeki en buyuk hurafelerden biridir. sozlukte entry'lere smiley koymak hicbir zaman yasaklanmami$tir, insanlar smiley koydu diye ucurulmami$tir.

    nasil ortaya ciktigi ise ayri bir hikayenin konusudur.

  • yere zannettiğinizden daha çok leblebi, fıstık, vs düşürüyor olduğunuz. ne kadar dip köşe temizlik yapılsa da illa bir koltuk minderinin içinden göz kırpan çıkar.

  • 145 kilogram çektiğim mart 2013'ten bu yana gün itibarıyla 105 kilograma düşerek gırh yaptığım iş :)