hesabın var mı? giriş yap

  • 7 haziran mhp (nickten de anlasiliyor sanirim)

    1 kasim chp

    arkadas.. sustuk sustukta artik buramiza kadar geldi. sen kiytirik halinde hicbir sey yapmadan 3. parti olmussun, milletvekili sayin 4. partiyle ayni.

    kilicdar ayagina gelmis, basbakanlik teklif etmis, 1 sene sursun 6 ay sursun onemi yok. yapsana ya koalisyonu, al bakanliklari ac eski defterleri. kimin ne yolsuzlugu varsa acima birak yargiya hesap versinler.

    bu kadar pislik aciga cikinca don millete, yeniden oy iste.

    ama yok. sen ne yaptin haci? anca kulustur arabada ferdi tayfur dinle.

    sirketim olsa ve benim calisanim olsan 50 kere kovmustum seni.

    3 nesillik gelenegi bozma pahasina da olsa oy moy yok sana. kusura bakma.

  • cevabı kabataş'ta görüntü var özgecan'ın katlin de ise deliller var olan soru. bunlar ciddi ciddi kabataş'ta çıkan ve bunların iftiralarını ortaya koyan görüntüleri yok sayıyorlar ya ben ona şaşırıyorum. lan kabataş'ta görüntü var var olmasına da sizi desteklemek bir yana iddialarınızı çürütücek şekilde var. yalan söyledik özür dileriz diyecek onur yok sizde ama onda haklısınız bak.

  • son dakika editi: istanbul il secim kurulu tarafindan reddelimistir(bundan once ilce kurula da basvurmuslar, onlar da red etmis)

    son dakika editi2: akp secim sorumlusuna gore basvuruyu tum istanbul iciin degil buyukcekmece icin yapmislar. boyle oldugunu yazmistim zaten.

    istanbul’un buyukcekmece ilcesi icin, usulsuz secmen kaydi yapildi gerekcesiyle yapilmistir.

    https://m.haberturk.com/…?__twitter_impression=true

    edit: akp bunun varligindan 5 nisan’da mi haberdar olmus yoksa maksat secmenlerine “bakin cirpiniyoruz sizin icin” mesajini mi veriyor?

    bu arada “secim yeniden olursa fark atariz” goygoyculari sussun! secim mecim olmamali. ekrem kazandi.

  • salaklık eninde sonunda kaybettirir işte, bir dümen tutturmuşsun, yedi sülaleni kurtaracak parayı öyle yada böyle bulmuşsun, ne mal gibi milletin gözüne gözüne dolarları, hayatını sokarsın. vizyonsuzluk işte kendin için yaşa lan hayatını her zaman, gösteriş için değil.

  • kadro mühendisliği.
    öncelikle mbappe messi ve neymar asla aynı takımda oynamamalı neymar denen yarı sakat acil psg'den şutlanmalıdır.
    diyeceksiniz ki messi ve neymar barça'da beraber oynadı oynarsa yine oynar. hayır. barça'da hem çok güçlü bir ortasaha vardı hem de neymar sürekli sakatlanmiyordu.
    neyse neymar'ı şutladıktan sonra sola presi güçlü topla oynamayı sevmeyen bir açık lazım. buraya mbappe çekip ön tarafa lukaku tarzı rakibi hallaç pamuğuna çevirip messi ve mbappeye alan açacak bir forvet de alınabilir. ben fm'de öyle yapıyorum.

    ikincisi 10 numaraya kesinlikle müller'in alınması lazım. sağlam pres yapar boş alana kaçar topla oynamayı sevmez buna rağmen teknik, bitiriciligi iyi ve zeki topcudur. bayern'in başarısının ana mimarıdır. lukaku ile birlikte uygulayacakları sistemle mbappe'yi gol messi'yi asist kralı yaparlar su dakikada bile.

    son olarak takıma herkes messiye pas verecek mbappeye pas verilecekse bunu messi yapacak taktigini oturtması lazım. bak bakalım nasıl domine ediyor ucl'yi. fm'de böyle sıfır save ile 2 sezon bitirmişliğim var. belirteyim dedim.