hesabın var mı? giriş yap

  • 15 günlük men mi olurmuş, canan hoca yıllık izne çıkmıştır. yanında da bir sepet tereyağı ve yumurta.

  • doğrusu, çorum'da yandaşa 160 milyon lira aktarmak için yapılan stadyum olmalı.

  • sahsimca uzun suredir uzerinde kafa patlatilmis olup bir kac adet bulunmus olan sebeplerdir. malum bunlar hic bir yerde yazmiyor, el emegi goz nuru uzun kisisel cabalar gerektiriyor. nedir bu irki bu kadar guzel yapan? her hangi bir anda, rusya'nin her hangi bir caddesindeki guzel kiz oraninin dunyanin diger yerlerine gore bu kadar cok olmasi?

    1- cografya: soguk bolgelerde gunes isigi almayan ten beyazlasir, gozler daha cok isik almasi icin renklilesir, burun isi kaybini azaltmak icin kuculur.

    2- ikinci dunya savasi: 20 milyon kayip veren sovyetler birligi'nde kayiplarin cogu dogal olarak erkekti. sonucta erkek nufusu azaldi, erkekler de cok sayidaki kadinlardan en guzellerini secip eslesti, boylece cok guzel bir nesil cikti ortaya.

    3- stalin'in irkci uygulamasi: bir sehir efsanesine gore stalin rus irkini guzellestirmek icin en guzel kadin ve erkekleri secti, eslesmeye ve cocuk yapmaya zorladi. lakin bana pek inandirici gelmiyor.

    ikinci iddiada kafami yoran bir husus var. eger ikinci dunya savasi etkili olduysa sovyetler birligi kadar kayip vermeyen iskandinav ulkelerindeki kadinlar niye o kadar guzel? sanirim cografya daha etkili bir faktor.

  • passaparoladan;

    -bir örümceğin peter parker isimli lise öğrencisini ısırması sonucu meydana gelen süper kahraman. ö1, ö2, ö3...
    -öri potır.

  • konuya iliskin hos bir hikayede soyledir. ivy league'deki okullardan birinin bahcesinde* meshur bir finans profesoru ogrencileriyle yuruyormus. birden biraz ilerilerinde yerde 20 dolarlik bir banknot gormusler ve hemen onunde durmuslar;
    profesor: "cocuklar hepimiz serap goruyoruz, piyasalar o kadar etkinki simdiye kadar mutlaka birisi bu parayi farkedip almis olmali"

  • emperyalistlere karşı savaş açan ve bu savaşı kazanarak mazlum milletlerin umudu olan mustafa kemal atatürk ile emperyalist daşşağı yalamaktan vazgeçemeyip işi 'biji serok obama'ya kadar vardıran it sürüsünü aynı kefeye koymaya çalışan gerizekalıların ortaya attığı hezeyan cümlesidir.

  • benim ödediğim vergiler sayesinde kaldırımdan yürüyenler burayı eleştirenleri eleştiriyor. in lan o kaldırımdan. it. ben verdim parasını.

  • 2015 yılı için 15 temmuzu 16 temmuza bağlayan gece imsak vaktinde son bulacak sahurdur. tüm oruç tutan halkıma selam olsun. daha nice ramazanlara kavuşun sevgi ve hoşgörü ile.

  • biz ona kısaca komünizm diyoruz. niye etrafından dolaşıyorsun milli koruma kanunu bilmem ne diye liboş memo? yalnız komünizme geçeceksek özel mülkiyet kalkacak, senin o yalın falan hep elden gider söyleyeyim. bu çeşit devrimler ilk önce senin gibi yiyicileri vuruyor.

    ha bu arada, devlet şu doğalgaza, elektriğe, akaryakıta zam yapanları da bi cezalandırsın olmaz mı? ulan memo, geldin gidiyon, bi şey kadar bile değerin yok kimsenin gözünde.