• sanırım yeni çıkan bir bestseller. dost kitabevi'nde gezerken rastladım bu kitaba. gözlerim ışıldadı. bir kitap okuyup çok etkileyici bir adama dönüşecektim. süperdi. daha fazla bilgi almak için arka kapağını okudum. kitap baştan çıkarmayı öğretiyordu. baştan çıkaracak kişiden avcı, baştan çıkarılacak kişiden de av diye bahsediyordu.

    imalı konuşma sanatını bilin, endişe yaratın, belirsizlikler yaratıp kaygı uyandırın filan gibi yirmiden fazla öneri vardı. okuduğum süre boyunca anlatılan hiç bir konuda kendimi avcı gibi hissetmedim. dahası, önerilenlerin av rolünde yaşadığım ve beni etkilemiş şeyler olduğunu görüp hayrete düştüm. demek ki bazıları doğuştan avcı oluyordu. ben kendi adıma bir değişiklik yapıp artık av olmaktan çıkıp avcı olabilir miydim? kitap kalınca bir tuğla kadardı. av olarak doğmuş biri olarak avcı olmak için tuğla kadar bir kitap dolusu şey öğrenip uygulamalıydım.

    kararımı vermem pek uzun sürmedi: av olarak mutsuz hayatıma devam edeceğim.
  • http://www.sosyaldinamikler.com/ adresinde incelikleri açıklanan sanat dalı.
    konusunda uzman kişilerden ders almak mümkün imiş.
    tamamıyla kadın tavlamaya yönelik olması, erkeklerin analarından zaten 'baştan çıkmış' olarak doğduklarını mı gösteriyor, anlamadım? bu arkadaşlar atölyeler bile düzenliyorlarmış. canlarım ya.

    (web sitesinde anlatılan bir 'pre-selection' mevzusu var ki, bu alandaki en konvansiyonel angutluklardan biridir, neyse o da başka bir entarinin konusu olsun, şimdi işim başımdan aşkın)
  • bir master olarak sırlarımı elbette paylaşmayacağım. ama kadınlar için çok daha kolay.

    http://youtu.be/s3xw_noyrty
  • ilk bakışta kadın ve erkek ilişkilerinde karşı cinsi manipüle etme teknikleri içeren bir kitap gibi görünse de dikkatli bir okuyucu için oldukça faydalı bir kitaptır. insan psikolojisi ve karar verme mekanizmaları hakkında olağanüstü analizler içeren bir çalışma. ikna etmek ve ikna edilmek konusunda bilgi edinmek isteyenlere öneririm.
  • kadını tavlamak nedir ya hiç anlamam. kadını bir ilişkiye ikna etmek için olduğunudan farklı görünmeye gerek yok. neysen o olmalısın ki başladığın ilişki baştan sağlıklı olsun. sen kadının beynine hitap etmelisin, orasına hitap etmelisin diye düşünürsen o yanlarına odaklanır bilmen gereken asıl önemli noktaları ıskalarsın. sonrasında işlerin kötüye gitmesi gayet normal.
  • akla yiğit özgür'ün şu karikatürünü getiren başlık.
  • şapkalar için önemlidir.
  • robert greene'ye ait bir başyapıt. okuduğunuzda cem yılmaz'ın sesi eşliğinde "heeee şimdi anladııım" diyorsunuz. geçmişteki hatalarınız, geçmişte karşılaştığınız olaylar hepsi bir bir gözünüzün önünden film şeridi gibi geçip gidiyor. ayrıca bu kitap öyle bir kitap ki her okuduğunuzda farklı şeyler öğrenebiliyorsunuz. bunu karşı cinsi etkilemek amacıyla okumayın sadece, karşınızdaki insanın sizi hangi yollarla etkisi altına aldığını öğrenmek için okuyun. okuyun ki farkına varıp kendinizi kullandırtmayın. fiyatı içindeki bilgilere göre gayet makul olsa da almaya imkanı olmayanlar e-kitaplara yönelebilirler. bkz: baştan çıkarma sanatı pdf
  • kızlar için güzel olmaktan geçer. sadece güzel olmaları yeterlidir. erkeklere dayatılan "güzel kız bul" emri yüzünden erkeklerin güzel olmayan kızla görülcez diye ödü çatlar. çirkin yatakta on takla atsa nafiledir. güzel kız olmanız erkeklerin tek istediği şeydir. sonra "kızlar paraya bakıo yeaa" diye kızları sığ bulur
hesabın var mı? giriş yap