• halen devam etmekte olan olay. en son bir kadını suçlulardan kurtardı batkid. takip edildiğinde insanı mutlu eden olay. çocuk için ne kadar üzülsek de koca bir şehrin bir çocuğu mutlu etmek için seferber olması insanlığa olan inancımı yenilemiştir. #sfbatkid .
  • direkt olarak şu linkten izlenebilecek çocuktur.

    aynı anda güncelleme olarak geçen haber sayfası olarak şunu buldum kısa sürede.
  • şu anda twitter'ı ve san fransisco'yu sallamakta olan, dileği gerçekleştirilerek bir günlüğüne gotham city'ye çevrilen san fransisco'da batman'in çocuk versiyonu olan 5 yaşında lösemili bir çocuk, miles.

    canlı olarak şuradan izleyebilirsiniz.
  • hayallerini gerçekleştirmek için tüm şehrin seferber olduğu çocuk. ülke gündemimiz ise 2 yaşındaki çocuğa tecavüz. ikisini de okurken gözlerimiz yaşarıyor, ikisine de söyleyecek söz bulamıyoruz ama ama...
  • gözlerimi dolduran çocuktur. yapma bunu gece gece...
  • 23 nisan'da başbakan koltuğuna oturan çocuğa bile tahammül edilemeyen bir ülkede, böyle bir çocuk istekte bulunsa ne cevap alırdı acaba?

    muhtelemen kimse cevap bile vermezdi.
    siyasiler "hastalığı için gerekenler yapılıcak" diye geçiştirirlerdi.
    halka sorsan " yavvv bi de onla mı uğraşak" derlerdi.
    fakat böyle düşünen siyasilere ve halka, kendi çocuklarından biri bu durumda olsaydı ve böyle bi istekte bulunsaydı, aynı soruya ne cevap verirlerdi?

    işte oraya geldiğimiz ve o empati kurabildiğimiz, sadece birazcık şu dünyaya çocukların gözüyle bakabilseydik, herşey gerçekten çok farklı olurdu.

    şimdi birileri çıkıp veya çıkmayıp kendi içlerinde "amma abartıyosunuz" diyebilirler. fakat bak adamlar yapmış ve soruyorum "ne kaybetmişler? "
  • insanlığı bir parça da olsa gerçek anlamda kurtaran süper kahramandır.
  • dünyada ne güzel insanlar var lan. insana değer vermek budur işte. başka bir tanıma gerek yok. evet biz gavurların aksine müslümanlıktan kaynaklı yardımsever, hoşgörülü, iyiliksever, düşünceli bir toplumuz. evet evet devam edin konuşmaya.
  • hayatım boyunca gördüğüm ve belki de görebileceğim en şahane organizasyonlardan birinin öznesidir. obama da "way to go miles. way to save gotham" demiş. hehe çok güzel yahu. nasıl bir organizasyondur o öyle, şahane planlanmış. detaylar müthiş. benim gibi çocuk sevmeyen tipi bile ağlattınız hülen. nasıl mutlu olmuş, surat ifadesi nasıl kendinden emin... yerim!
  • insanlık, miles ve annesi adına sevinmemi sağlayan olay. beş yaşındaki çocuğunun ölümle burun buruna olmasının bir anneye yaratabileceği acı kim bilir ne kadar büyüktür, sadece tahmin edebilirim ama o çocuğun bu kadar mutlu olmasının anneyi en az 10 kat daha fazla mutlu etmiş olduğuna adım gibi eminim. umarım olmaz ama eğer miles ölürse ve annesinin acısı bu olay sayesinde çok az bir miktar bile azalsa yeterli olur diye düşünüyorum.

    (bkz: #37875267)
hesabın var mı? giriş yap