• sanırım fenerbahce'nin altyapısında yetisti. oradan da ankaragucu'ne transfer olmustu. ne oynadıgı belli olmayan topculardandı. bir keresinde fenerbahce macını yorumlaması ıcın bir spor programına davet edilen ogun altiparmak bir takım manevralarla lafi dolastirmis ve konuyu ankaragucu teknik direktörünün batur'u yanlış yerde oynattığına getirmişti.

    (bkz: sokma akil kirk adim gider)
  • st michel lisesi, istanbul üniversitesi fransız filolojisi mezunu. eski futbolcu. şimdi menajer
  • barselona'da tesaduf eseri tanismistik kendisiyle. rustu'nun bonservisini almaya gidiyordu tee o zamanlar. bize pek bir yardimci olmustu sagolsun. otobusu, metro'yu bulmamiza yardim etmisti, su club'a gidin, cok guzel kizlar falan var diyerek kisa bir barca tarihi bile anlatti. gokhan unal 'in da menajerligi yapiyormus. fransa'dan ne takimlar, ne muhendisler istedi de vermedim demisti.
  • ne kadar futbolcu olabildigi tartı$ılır ama, zengin futbolcu babaya yaslanmayıp bir $eylerin pe$inde ko$ması ile takdir ettigim insan..
    türkiye'de zengin ailelerin cocuklarının kacının duydunuz ki o takım senin, bu antreman benim ko$turdugunu. ( ferhat öztorun, bülent - mert korkmaz, anıl karaer bir kac tane daha var onları da sonra anarız)
    ha futbolculugu gösteri maclarındaki mahsun kırmızıgül kadar orası ayrı.
  • fenerbahçe'ye transfer olduğu zaman babasından daha iyi yorumu yapılmıştı. ogün altıparmak'a hayatta hiç bir şey koymamıştır heralde bu karşılaştırma kadar! futbolculuğu gökhan şükür'den halliceydi.
  • caner erkin'in de menajeridir.
  • ogün altıparmak'ın oğlu kontenjanından futbolcu olmaya çalışmış ama becerememiştir. sarı fare johann cruyff'un oğlu jordi cruyff gibi baba parası yiyor dedikodularına menajerlik işine girip para kazanarak son vermiştir. süper ligte top koşturan birçok futbolcunun menajeridir.
  • ligimizdeki papaz oyuncuların büyük bir çoğunluğunun menejerliğini yapmaktadır.

    http://www.transfermarkt.com.tr/…/berater_1566.html
  • türk usulü satışçı. menajerlik fln değildir olayı.

    bugünkü haberle taçlandırmıştır, yaptığı işi. habercilerle olan yakın ilişkileriyle caner'in neredeyse bulunmaz hint kumaşıolduğuna hepimizi inandıracak insan.

    link

    ps : haberi okuyunca insan bi siktirdiyor yani içinden. sahiden ya dünya'nın en iyisi olduğuna inanan var mı? şu haberi okuyunca başkası yok sanıyorsunuz.
  • selçuk inan'ın menajeri. bugün melo'ya sallamış. efendim benim oyuncum ıslanırken melo nasıl üçlü çektirirmiş.
    tam kesin fenerlidir diye düşünürken zaten fenerli olduğunu öğrendim. hadi kardeşim al oyuncunu yallah.

    bu da haberin linki:

    http://amkspor.com/…lcukun-menajeri-patladi-349982/
hesabın var mı? giriş yap