• çaykur genel müdürü imdat sütlüoğlu'nun bayan sporculara yönelik söylediği iddia edilen cümle.

    söylendiği üzere kadın sporculara yönelik böyle bir düşünce ortaya konulduysa gerekli mecraların tepkilerini ortaya koymalarını bekliyorum. ülkeyi ileri götürecek düşünce yapıları bunlar mı? daha az önce elon musk'ın kurmuş olduğu şirketin uzay araştırmalarında birkaç aşama atlatabilecek deneme fırlatışını izledim ve ardından bu habere denk geldim. bir tarafın dünyası tamamen beyaz, diğer tarafın ise tamamen siyah. bu karanlık düşüncelerle hiçbir hedef başarıya ulaşmaz. böyle izler dururuz. haberin kaynağını ve ilgili videoyu aşağıya ekledim.

    haber sitesinde yer alan detaylar;

    "rize yeşilçay spor kulubü bayan futbol takımının 2. başkanı ve kaçkar tv spor müdürü alaettin onay, dün akşam kaçkar tv ekranlarında yayımlanan “telekulis” programında çaykur genel müdürü imdat sütlüoğlu’nun bayan sporculara yapılan desteğin günah olduğunu ifade ettiğini belirterek, sütlüoğlu’na tepki gösterdi. onay, “madem bayan sporculara destek vermek günahsa sayın cumhurbaşkanımız bayan sporculara niye yardım ediyor, gençlik spor bakanlığı ve genel müdürlük bayan sporculara niye yardım ediyor? böyle bir açıklama olabilir mi?” şeklinde tepkisini dile getirdi.
    programın son bölümünde bayan futbol takımının çektiği sıkıntıları dile getiren spor müdürü alaettin onay, kulubün zor şartlar altında sponsorlar ve yöneticilerin desteğiyle bayanlar futbol liginin 3. lig 6. grupta mücadele ettiğini kaydederek, bayan futbol takımının büyük kızlar, genç kızlar ve yıldız kızlar kategorileri olmak üzere toplam 100 sporcusu bulunduğunu söyledi. bayan futbolculardan 25’inin spor akademisi, 20’sinin spor lisesinde, diğerlerinin ise diğer okullarda eğitimlerine devam ettiğini kaydeden onay, 3 sporcunun ise milli takım kadrosunda yer aldığını kaydetti.
    kulübün varlığını sürdürebilmesi için maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını kaydeden onay, kulüp başkanı ve teknik direktörü idris ocak’ın destek bulmak amacıyla çaykur genel müdürü imdat sütlüoğlu ile görüştüğünü ifade ederek bu görüşmede sütlüoğlu’nun ocak’a bayan sporculara yardım etmenin günah olduğu fetvasında bulunduğuna vurgu yaparak, genel müdür sütlüoğlu’nun “bayan sporculara yardım etmem, günahtır” dediğini söyledi.
    canlı yayınlanan programda sütlüoğlu’na sert sözlerle tepki gösteren onay, konu hakkında şunları kaydetti: “bayan futbol takımı kulüp başkanımız idris ocak, sayın genel müdürümüze giderek kulubün durumunu anlattı ve kendisinden bayan futbol takımı için destek istedi. genel müdür imdat sütlüoğlu ise başkanımıza ‘bayan sporculara yardım etmem, günahtır’ ifadesinde bulundu. bunun üzerine başkanımız genel müdür sütlüoğlu’na ‘ardeşen gsk bayan hentbol takımına yardım yaptınız’ hatırlatmasında bulununca genel müdür sütlüoğlu da “evet oraya yardım yaptım. yaptığım içinde pişmanım. bundan sonra da oraya yardım yapmayacağım. bayan sporculara yardım yapmam günahtır. diyerek bu mevzuyu kapatıyor."

    -ilgili haber
    -ilgili video
  • neresinden tutsan elde kalan açıklama ve açıklamaya gelen tepkidir.

    özeti: biri kadın (kadın da diyemiyor gerçi) sporculara yardım edemem günah diyor. diğeri cumhurbaşkanımız kadın sporculara yardım ediyor, demek ki günah değil diyor.

    şaşırma evresini çoktan geçtik geçmesine de arkadaş yeter ulan artık. şuan uzayda 40.000km hızla giden tesla marka bir elektrikli otomobil var, bizim gündeme bak. bir diğer gündem haber; (bkz: ulaştırma bakanının robotla tartışması)

    daha fazla anlatıp canımı ve canınızı sıkmak istemiyorum.
  • biz de bekliyoruz ki, dünya çay borsası bir gün türkiye'ye gelecek. kendi sporcusunu kollamaktan aciz insanların geldiği yerleri gördükçe, bu ülkeye karşı biraz kalan umudumu da kaybediyorum.

    tanım: ağır gerici fikirler barındıran haberdir.
  • harfleri yumuşadan birinden beklenen cevab...
  • aksinin cumhurbaşkanı üzerinden savunulduğu iddia.
    koca koca adamlarsınız. yok mu sizin kendinize ait bir fikriniz? ortaya atacağınız savınız
    ayrı ayrı rezalet açıklamalar içeren başlık.
  • bu durumdan yakınan kişinin iddiayı çürüttüğü sözler;

    “madem bayan sporculara destek vermek günahsa sayın cumhurbaşkanımız bayan sporculara niye yardım ediyor, gençlik spor bakanlığı ve genel müdürlük bayan sporculara niye yardım ediyor? böyle bir açıklama olabilir mi?”

    kuran, hadis rafa kalktı yeni türkiye'de. gördüğüm kadarıyla allah artık yeryüzünde ve ona bakarak günahı - sevabı öğrenmemiz gerekiyor.

    zira sayın cumhurbaşkanımız yapıyorsa günah değildir.
  • videonun sonundaki tayyibi allahlaştırma manevrasına bayıldım.
  • çakma imama sorsunlar bakalım karamandaki çocuklar için ne diyecek?
  • tarlada çalışan kadınların üstünden para kırarken hiç günah değil. zihniyetinizde siz de birlikte yerin dibine girin bir daha da çıkmayın. birgün de çıkıp deyin ki ;
    kul hakkı yemek günahtır,iftira atmak günahtır, hırsızlık yapmak günahtır, yalan söylemek günahtır,taciz tecavüz günahtır. asıl seni o makama getirmek günah, sana verilen para haram. poşet çay kılıklı herif.
hesabın var mı? giriş yap