• adalet ve kalkınma partisi avcılar ilçe başkanı. sanırım bir kadir topbaş hayranı kendisi. avcılar'ın her yanına kadir topbaş icraat ve projelerine teşekkür etmek adına pankart astırmış zira.

    edit: dün caddeye kurulan iftar sofrasındaki vatandaşlara yaptığı konuşmayı dinledim biraz. avcılar belediyesi şöyle kötü böyle kötü, üstü kapalı şekilde biz içkili yerleri yıktırdık muhabbeti, şunları bunları yaptık diye anlattı durdu. (büyükşehir'in avcılar'daki icraatlarından bahsediyor.)

    iftar sofrasında siyaset yapmak iğrenç bir şey. hangi parti veya görüşten olursa olsun, bir insana yakışmıyor.

    ayrıca sanırım bu şahıs akp avcılar belediye başkan adayı olmaya çabalıyormuş. sağa sola topbaş'a teşekkür pankartı astırarak, iftar sofrasında siyaset yaparak...
  • projesi olmayan belediye başkan adayı. ee hani proje?

    (bkz: siz ananızdan projeyle mi doğdunuz?)
  • seçim arabaları "dönüşüm zamanı" anonslarıyla gezen aday. avcıları toptan yıkıp avm ve toplu konut yapacaklar herhalde.
  • kadir topbaş'la birlikte büyük(!) projelere girişmiş avcılar akp belediye başkan adayı.

    projeleri ve afişleri ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse

    - sahile düğün salonu projesi
    - sahildeki içkili mekanların yıkılması ve ardından sahilimizi ailelere uygun hale getirdik afişleri(!)
    - denizköşkler mahallesine metro durağı yapacağının afişle ilanı (avcılar'da metro mu var?)
    - her ay x bin kişi akp'li oldu. (bu rakamlarla şu ana kadar tüm avcılar akpli oldu)
    - avcılar'a füniküler projesi (deniz seviyesi altında kalan yere yaptıkları, e-5'ten sahile dönüşü sağlayan yeraltı geçitinin her yağmurda suyla dolması yapacaklarının teminatıdır.)
    - turgut özal stadyum'unda avcılar için ücretsiz demet akalın konseri düzenlemesi(!)
    - sahilde ruhsatsız olduğu için yıkıldığı iddia edilen yerlerde bugün akp afişleri, bayrakları sallanan köfteci, çay bahçesi vb. olması.
    - kaybettikleri yerel seçimle ibb tarafından sonlandırılan, toplanan imzalarla geri verilen, sonraki seçimde tekrar kaybedince metrobüs de bahane edilerek tekrar kaldırılan 76t avcılar-taksim otobüsünün seçime haftalar kala hizmetimize sunulduğunu öğrendiğimiz afişi (ki iett'nin sitesinde avcılar-taksim hattına dair bir sefer görünmemekte.)
  • seçildiği anda bathonea antik kentini yok edecek akpli aday.

    "e5 ve tem otoyolunu birbirine bağlayacak ve alternatif güzergahlar ile trafik sıkışıklığına çözüm olacak ecdad yolu ve göl yolu'ndan oluşan tem bağlantı yolu projesiyle, hem e5 trafiği rahatlayacak, hem de göl kıyı şeridinden devam edecek yol; gümüşpala, üniversite, firuzköy, mahallelerini, akabinde birleşeceği ecdad yolu ile de yeşilkent ve tahtakale mahallelerini birleştirip tem otoyolu ile buluşturacak."

    göl kıyısı canlılar içindir. arabalar başka yerlerde seyretsin.
  • inanılmaz paralar harcadılar bu adamı seçtirmek için ama yine de seçilemedi. her sokak lambasına naylon afişini asmışlardı, istisnasız hepsine. tüm sokaklarda akp flamaları vardı. sırf bunlara bile inanılmaz paralar döktükleri belli.
  • seçim zamanı bir şekilde temin ettiği telefon numaralarına ısrarla mesaj atmaya devam eden kişi. seçim bitti gitti bu adamdan kurtulamadık. zırt pırt mesaj atıyor, sabah 07:10'da kandil mesajı nedir allah aşkına, adam hatırlatmayınca biz kandili kutlayamıyoruz sanki, sana ne benim kandilimden arkadaş? anladık siyasete devam ediyorsun da, izin aldın mı benden mesaj atmak için. gerçi üyesi olduğu partiye bakınca, bendeki de laf! bayramı kandili fırsat bilip kendisini hatırlatıyor aklınca, o kandili hatırlatınca ben de siyasette bir yere gelemesin diye dua ediyorum.
  • hiçbir zaman canan kaftancıoğlu kadar çok tartışma konusu olmayacak bir il başkanıdır.
  • seçilmediği , atandığı için tartışma konusu olmayacak bir il başkanıdır.çatlak ses çıkarması mümkün değildir.
hesabın var mı? giriş yap