• bir aklı başında konuşan gerekçe sunanyok yemin ederim.

    tanım: değişik kafaların verdiği röpörtajdır.
  • "ülkenin yönetim biçimi halifelik sistemi olmadığından oy kullanma gereği duymuyorum." diyen genç, konya'nın derinlerdeki gerçek yüzüdür.
    yalova ve düzce 3'er milletvekili çıkarırlarken, konya'nın 15 milletvekili çıkaracağı bilgisini ise buraya not düşelim.
    tanım: can sıkan bir anket.
  • avrupayı beğenmediğini, her 3 ayda bir türkiye'ye geldiğini belirtip, takribi 8 saniye içinde "avrupa'da böyle bir şey yok" diyerek çark eden bir alamancı çomarı içeren videodur.

    ilginç kafalar yaşanmakta. öte yandan şu an kararsız bir seçmen olsaydım ve "insanlar neden akp'ye oy veriyor, izleyeyim öğreneyim de aklıma yatarsa ben de veririm" deseydim, şu an oyumu kaybetmişlerdi. insanlar fikirlerini desteklemekten ne kadar aciz. hiç bir şey söyleyemiyorsan "uzun adamı seviyorum ondan" de geç, amma kıvranıyolar yeni sokmuşlar gibi.
  • bir muhalif olarak bana "akp'yi savunsana, az rol yap" deseler, bunun 10 katını çıkartırım. adamları savunanlar, neden savunduklarını bile bilmiyorlar. lan en azından "çünkü islamcı" dersin, o bile yok artık. sıfır.

    neden mhp? çünkü biz hep ona veriyoruz.

    ittifak konusunda ne düşünüyorsunuz? başkan ittifak yaptıysa bir bildiği vardır. kötü olsa yapmazdı.

    iyi parti hakkında ne düşünüyorsunuz? meral hanım mhp'den çıktı. iyi biri olsaydı mhp'den çıkmazdı yani.

    mhp neden iyi? çünkü mhp anadilimizi şey yaptı yani... anadilimiz türkçe yani, şey yaptı yani o yüzden.
  • ilk dört halifenin seçimle başa geldiğini bilmeyen muaviye torunlarını içeren röportajdır. bunlar istiyor ki şansına sultan ailesinde doğan herhangi biri sırf kan taşıdığı için bunları yönetsin. hani duyarız ya avrupa'nın bilmem hangi köşesindeki düklük ünvanı rahmetli düşesin kedisine verildi falan. sör, dük kediler, köpekler falan duyarız ya saçmasapan. heh işte bunlara öyle yönetici lazım. bunlara yönetici diye sokak kedisi vereceksin, kum kabını temizleyip tüylerini fırçalayacaklar. kapasite o kadar, fazla zorlamak abes.
  • bu vahim tablo ne olacak diye endişelenen arkadaşlara tavsiyem, artık bu ülke için üzülmeye son vererek kendi gemilerini kurtarıp yüzdürmeye odaklanmalarıdır.
  • ülke genelinde ciddi bir zeka geriliği var, konya'ya has bir durum değil. buna eğitimsizlik de eklenince çıkan sonuç bu oluyor. 54 yıl öncesinin haberi, bence günümüzde de çok farklı değil. türkiye'de çocukların yüzde 65'i geri zekalı http://i.hizliresim.com/qvydbq.jpg
  • "ne olursan ol ver" dedi zannediyorlar galiba...

    mevlana da pide zaten. karışık pide!

    coğrafi olarak bu kadar düzlüğün yan etkileri olacağı belliydi arkadaş...
  • ilkokuldayken konya için "ülkemizin tahıl ambarı" diye öğretildiğinden içten içe bir sempati, bir gurur duyardım, keşke onu öğretirken "ülkemizin çomar ambarı" "ülkemizin, yobaz ambarı" diye bir ekleme yapsalarmış da durduk yere o çocuk aklımla o adamlara en ufak bir sempati beslemeseymişim.
  • 28 yaşımdayım. ömrümün geri kalanı hakkında, "şeyini çok güzel şaaptığı için" diyip iki kelimeyi bir araya getiremeyen, inşallahla maşallahla iş yapan bu çomar sürüsü karar veriyor. çok sinir bozucu.
hesabın var mı? giriş yap