• coupling dizisinin ingiltere'de yayınlandığı kanal. genelde komedi dizileri bu kanalda gösterilir.
  • bbc choice olarak baslamis, sonradan adi bbc three olmus yeni bbc kanali. alternatif eglence programlari yayinlar. identlerinde uc tane kup cesitli cilginliklar yapmaktadir.
  • birkac gun takip ettikten sonra kolaylikla bbc hakkindaki goruslerinizi gozden gecirebilirsiniz. bbc'nin en yavsak kanallarindan biri. benim favorim genelde komedyenlere pasladiklari arastirmaci gazetecilik programlari!!!

    ornegin gecenlerde komedyen shazia mirza 'hairy women' konusuna el atti ve onlarca kadini yanina alarak aslinda kadinlarin epilasyon yapmaksizin cok daha sexi gorunduklerini kanitlamaya calisti. goruntuler korkunctu !!!

    ibretlik bir baska program ise 'addicted to...' serisi idi. serinin altinci programi olan 'addicted to chicken' , debbie adli obez bi ablanin hayatina odaklandi. yemeden duramayan insan azmani bu kadina uyusuturucu bagimlisi muamelesi yaptilar. haftalarca takip edip psikologlarla falan gorusturduler. tam bir hayvan belgeseli havasinda. huylu huyundan vazgecer mi! sonuc basarisizlik..

    hatirladigim bir diger program basligi ise aynen soyleydi: 'the great sperm crisis'. yasa degisikligi soncu sperm donorlarindaki dususe dikkat cekmek isteyen bu sivrizekalar sehir sehir dolasip sokakta insanlardan sperm vermelerini falan istiyorlardi. programin sonunda ise sokakta umdugunu bulamayan komedyen-program yapimcisi danny robins'in playboy dergilerini kaptigi gibi banyoya yonelmesi kendi katkisini yapmasi goruluyordu.
  • analog olarak yayinlanmaz*. ancak dvb-t alici* ya da astra 2a'ya bakan bir canak antenin bagli oldugu sayisal uydu aliciyla ucretsiz izlenebilir. ayrica ingiltere'de mevcut parali yayin platformlarinin tumunun kanal listesinde yer almaktadir.
  • bunu türkiye'de izlemeyi bilen varsa nasıl izliyoruz söylesin. kriz içindeyim. böyle de entry girerim öyle bir çaresizlik. bedava, paralı artık ne varsa.

    tanım: çogzel kanal.
hesabın var mı? giriş yap