• bu cephede nedense oncesinde ne kadar akp'ye, rte'na saydiran adam varsa bulusuyor.

    (bkz: ne istediniz de vermedik)
  • şimdi chp çıkıp biz de bu ittifaka katılıyoruz dese siyaset tam arap saçına döner. ben kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam bunu denerdim. abdullah gül'ü aday yapma veya kılıçdaroğlu'nun adaylığından daha gerçekçi bir hamle olur.
  • halkın seçim tiyatrosundan uyanması için ben olsam kk nın yerinde ben de bu koalisyona katılıyorum der hem kendi hem de sağ seçmeni şok ederdim. mutlak birlik derdim. evrenin denge üzerine yaratıldığını inkar ederdim. bundan sonra her şeyin en iyisini sadece seçtiğiniz tek kişi bilir onun üzerinde hiç bir yetkili tanımıyordum derdim.beğenmiyorsanız 5 sene sonra değiştirirsiniz derdim. 5 sene boyunca ülke üzerinde tek yetkili derdim. seçim dışında denetlenemez derdim.yargı da yürütme de yasama da onun emrinde olacak derdim. hayır insanların bunların önemini anlamaları için belki de kaybetmeleri gerekiyor, kk belki de sadece bunu uzatıyor direnerek.
  • turkiye iki partili sisteme gecmistir bundan sonra buyuk balik kucuk baligi yutacaktir ahanda yavas yavas basladi solda bi hareket yok oyle ayni tas ayni hamam devam beklede bu ittifaklar ulkeyi batirsin da milletin gozu aciksin
  • tayyip erdoğan'ın ülkedeki milliyetçi siyaseti bitirişinin başka bir adımı.

    adam resmen sola vuracakken gidip sağa vurdu. partileri dümdüz etti. bu saatten sonra kanarya severler derneği kadar çapları kaldı hepsinin.

    ayrıca ülkedeki türkçülük akımının an itibariyle ümmetçiliğe "boyun eğdiğini" görebiliriz. bakalım iyi parti buradan bir ivme alabilecek mi?
  • çok güzel olmuştur. bilime , demokrasiye, özgürlüğe, sanata düşman; yıllarca bu ülkenin garibanlari, mazlumları için zerre kadar bir şey yapmayıp; tarımı, sanâyiyi bitiren , dünya devlerine ülkeyi peşkeş çeken veya çekilmesine karşı çıkanları vatan haini, gomonist sayanlar bir yerde toplanmıştır. ha başarılı olur mu ? evet maalesef olur. ülkenin bir elli senesi daha heba olur. eğitimde, sporda,bilimde vs bir çok kulvarda dünyanın ardından nal toplamaya devam ederiz.
  • muhsin başkanın kemiklerini sızlattınız şerefsizler
hesabın var mı? giriş yap