• indirmeyiniz efenim. bağımlılık had safhada.
  • bağımlılık seviyesi bambaşka düzeyde olan oyun.

    temple run, subway surfers, froad, candy crush gibi onlarca oyun geldi geçti, hepsi belirli süreler bağımlılık yarattı ama bu oyundaki gibisini görmedim. bu başka bir bağımlılık yaratıyor. indirdiğim güne lanet olsun, kopamıyorum.
  • oynamayı geçtim, izlemesi bile bağımlılık yapan bi oyun.

    izlemeyin efendim.
  • dün sol fıreymde görüp başıma bela ettiğim oyun. ne olduğunu anlamadan saatler geçiyor. işsiz güçsüz sıkılan biriyseniz eyvallah ama diğer türlü bulaşmayın derim.

    not: best score 118 :)
  • oyundan çıkarken are you handsome diye soruyor, no derseniz oyundan çıkıyor. oyun içinde menüye dönmek için geri tuşuna basıyordum ancak geri tuşunu direkt oyundan çıkış yapmaya programlamışlar, menüye dönmüyor. işte çıkarken de bu soruyu soruyor. ben ilk doğruyu söyleyeyim dedim, oyundan çıktı. neyse yine oyundan menüye dönme istersem otomatik olarak geri tuşuna basıyorum. yes tuşuna basmam gerektiğini bildiğim halde hala otomatik olarak no ya tıklıyorum, o kadar içime işlemişse. her defasında oyun kapanıp açılıyor. yalan söyleyemiyorum.
  • afedersiniz elinizde telefonla sıçmaya giderseniz ve bu oyunu oynamaya başlarsınız 1 saate anca çıkarsınız.
  • deliler gibi oynadigim oyun. bagimlilik yapmaz ben de dedim ama elimden dusuremiyorum telefonu evet ben de izleyerek baslayanlardanim. bi de su kucuk toplardan birini alabilsem super olucak ama olmuyor.
    best score:130
    edit : topu değiştirdim yeni rekor 144 :)
  • diğer yazarlarında dediği gibi yazdığı gibi bağımlılık yapan bir oyun. hele ki top düşürüp daha büyük toplarla oynamaya başlarsanız tümden hastalığa dönüşmektedir. yıllarca telefona oyun yüklememiş bir kişiye kendini yükletmeyi başarmıştır.
  • olayı mars ve güneş gibi büyük toplar değil, legendary kategorisinden gelen super small ball olan oyun. bu geldikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

    100. seviyeden sonra aim/çizgi kaybolsa bile "şu ikisinin arasından geçer aslında" diye fizik mühendisi edasıyla ince hesaplar yaptırıyor super small ball.

    karelerin arasından geçebilmesiyle resmen çok farklı stratejiler izliyor ve kolaylıkla 200. seviyeye yaklaşabiliyorsunuz.

    rekorum 201.
hesabın var mı? giriş yap