• joao gilberto'nun astrud gilberto'dan olmayan kerimesi, yeni nesil bossa nova turkucusu. tanto tempo albumu, abd'de cok ses getirdi. albumde produksiyon yapanlar arasinda thievery corporation ve bebel'in hemsehrisi amon tobin gibi saygin elektronik muzikciler var.
    albumun basarisi uzerine, yapimci firma six degrees records, elektronik muzik camiasinin onemli isimlerinin yer aldigi tanto tempo remixes albumu yayinladi. remixer'lar arasinda truby trio, peter kruder, rae and christian ve 4 hero gibileri yer aliyor.
  • 8 haziranda cikan yeni albumunun adi da bebel gilberto, marius de vries produksiyonunu yapmis. albumdeki sarkilar portekizce ve ingilizce. bebel bu albumunu buyuk babasi memélia anisina hitap etmis.

    albumdeki sarkilar:

    1. baby
    2. simplesmente
    3. aganju
    4. all around
    5. river song
    6. every day you've been away
    7. cada beijo
    8. o caminho
    9. winter
    10. ceu distante
    11. jabuticaba
    12. next to you
  • joao gilberto sevgili kizin ismini annesi isabelle'den uretmis ve isabelle'in yasli kadin cagrisimini bebellestirip yumsatmis.
  • cumartesi ve pazar günleri * nublu east'te 30 ytl karşılığında canlı dinlenebilecek yetenekli iyi ses.
  • 16 temmuz cumartesi gecesi maalesef dinleyemediğimiz süper sesli bayan... nubluyu dolduran etiler akmerkez tayfası ve bunların bitmek bilmeyen rabarbası yüzünden bebel malesef sesini duyurma imkanı bulamamıştır. gece brezilyalı olduğunu düşündüğüm dj'in setiyle başladı, tabi müziğin desibeli yüksek olduğundan reina'ya geldiğini sanan ekibin sesi çok rahatsız etmiyordu. hatta oraya caz dinlemeye gelen insanlar* eğleniyor ve yazlık babylonunu bulduğu için seviniyordu bile. ama ne zaman ki bebel çıktı ve şarkılarına başladı, önce mikrofon ve ses sisteminde giderilemeyen bir arıza, derken bardan içki alma ve piyasa yapma kalabalığının bitmeyen sesleri... 4 şarkı söyleyip gitti bebel, ara verdi ve yaklaşık 1,5 saat daha çıkmadı. bu esnada ilhan erşahin çıkıp yarım türkçesiyle işte bu fırsat elimize geçmez dinleyelim dinletelim mesajı vermeye çalıştıysa da abla postasını koydu ve anca 2 saat sonra tekrar sahneye geldi. bu sefer kalabalık iyice coşmuş, kadını kimse iplemiyo, kadın en sonunda tatlısert bi tonda shut up bile dedi ama dinleyen kim... neyse hasılı inanılmaz hayal kırıklığı bir gece, keşke evde mis gibi albümünden dinleseydim dedirten bir konser ve bebel sahneye davet ettiği anda barda alem yapıp yaklaşık 5 dakika sonra sahneye çıkıp hayal kırıklığını 5'e katlayan ilhan erşahin. nubluda bu sezon nefis konserler var ama bir babylon, bir nardis olamayacağı çok açık, bi daha konsere gitmeye tereddüt edeceğim bir yer olmuş.
  • 16 temmuzda newyorker da sahne alan brezilyali sanatçi... bebel gilberto gibi bi ismi istanbul a getirdikleri icin tesekkurler...
  • lonely şarkısı, christian troy'un şarkısıdır.
  • cibelle tadı veren şarkıcı.
  • dakika ve skor belirtirken kullanılabilir.
    ruh halini daha 23üncü dakikada 5-1 öne geçirir..
    dinlerken demoralizasyon demode...
  • diger butun gilbertolar gibi, yaptigi muzik huzur verici olan, dinlenesi, hosca vakit gecirilesi sanatci kisilik.
hesabın var mı? giriş yap