• bugün itibariyle karar verdiğim ve yapmayı düşündüğümdür.
    ağustos ayında bedelli askerlik çıktığı zaman evimde uzanıyor pubg mobile oynuyordum, o güzel whatsappın bildirim sesini önemsemedim ve yukarı kaydırdım, tanrı, bu mesajı hemen okumamı istiyordu ki hemen ardından back step yedim ve öldüm. mesajı açmamla yerimden sıçramam bir oldu. hayatım boyunca unutamayacağım bir andı, mutluluktan havalara uçuyordum, bedelli askerlik onaylanmıştı ve ben yararlanıyordum.
    hemen annemi ve babamı aradım güzel haberi verdim, güzel sevgilimi aradım uzun uzun konuştuk, hemen dönecektim ve sevdiceğimden uzun süre ayrı kalmayacaktım, o kısa süre de olsa ayrılmamızı istemiyordu ama vatan görevi beklemezdi.
    ilk celple birliğime katıldım, ilk akşam çok değişikti benim için, asla unutamayacağım bir tecrübeydi.
    ben özel okulda okumuş, bir sürü kız arkadaşı olmuş, hayatında zorluk çekmemiş biriydim, ranza arkadaşım demirçelik işçisi, yan ranzada yatan arkadaş ise çiftçiyi. ikisininde aktif seks hayatları yoktu, 31 in sadık birer kullarıydılar, başlarda onları yadırgadım ancak daha sonra onları anlamaya başladım, hayatım boyunca masturbasyon yapmamıştım, denemek istiyordum, bir gece herkes yattıktan sonra tuvalete gittim ve deyim yerindeyse çavuşu tokatladım.
    askerlik bitti ancak ben askerliği unutamıyordum.kız arkadaşım bendeki değişimi farketmişti, artık sen eskisi gibi değilsin bütün kızların götünde bakıyorsun meriç demişti. pek önemsememiştim ama haksız da değildi.
    daha çok askerlik için neler yapabilirim diye düşündüm ve bugün beşiktaşta durakta beklerken o afişi gördüm "onurlu bir meslek, iyi bir gelecek" evet beni sözleşmeli er olmak için tsk adeta çağırıyordu.
    ne yapacağımı bilmiyorum ama sanırım bunu yapıcam.
hesabın var mı? giriş yap