• çiftehavuzlar'da bulunan şimdiye kadar yediğim en iyi kebabı yapan mekan. adam başı 100 lira verdik, neredeyse sınırsız yedik içtik. çiğ köftesi, lahmacunu, mezeleri, kebapları ve tatlıları, bir mekanın her şeyi mi iyi olur arkadaş? bu fiyata 4 duble de çok kaliteli rakı içtim ki ben rakıdan pek hazzetmem. millet ortaya gelen etleri bitiremedi, ben de kalanı paket yaptırdım aldım. yazık olmasın onca lezzete.

    kısacası yurtdışından misafiriniz falan gelirse buraya götürün. canınız kebap yiyip rakı içmek isterse buraya gidin. doğumgünü düzenleyecekseniz burada yapın. tavsiye ederim.
  • menusunde "bu olmamis" diyebileceginiz herhangi bir seyi olmayan muazzam kebapci. adanasi, cop sisi, lahmacunu, pirzolasi, tatlilari, her seyi oldukca basarili. sicakkanli garsonlari ve kaliteli hizmeti de cabasi.

    anadolu yakasi'nda ikamet eden butun yazarlara siddetle tavsiye edilir.
  • istanbul'da özellikle anadolu yakasında, kebap yenilecekse gidilmesi gereken mekan.. bedri usta da yediğim kebabı unutamıyorum.. her açıdan mükemmel.. servis kalitesi, lezzet, hijyen, manzara... olum burda herkesin kebap yemesi lazım.. gidin yiyin gençler...

    edit:imla
  • hem haz hem de mide doygunluğu için mutlaka gidilmesi gereken yer.
  • müdavimi olduğum essah adanacı.
    yüzevler'deyken kardeşleriyle anlaşamayıp kendi dükkanını açmış, iyi de yapmış. haşlama içli köftesi de pastırmalı humusu da var. daha ne olsun.

    edit: menü
  • esnaflığı 10 numara bir abimiz, yemekleri ve hoşgörüsü de aynı şekilde. bu sebeple müdavimiyiz. selamlar olsun
  • ülkedeki en iyi adanayı yapan mekan. kesinlikle denemediyseniz gidin. geçen cumartesi nişantaşı'ndakine gitmek istedik ama maalesef kapanmıştı meydan kötü lezzetiyle küçük porsiyonlarıyla develi'ye kalmış. bahçeşehir'de yedim tesadüfen denk gelip adanası muazzam ki zaten yüzevler'in eski ortağı olan bedri ustanınmış. daha önce maslak yüzevleri işletirdi hatırlarım orada da özellikle gider yemek yerdik. şimdi buradan başka kebapçı yalan oldu bana. her şeyleri aşırı lezzetli. bahçeşehir, koşuyolu ve kalamış şubeleri var şu an. yakın zamanda basın eksprese de açılacakmış.

    ne olur antalya'ya da açsalar diyeceğim ama antalya halkı anlamayabilir bu tattan o nedenle bir şey demiyorum.
  • 30.08 tarihinde dostlarımız ile ziyaret ettiğimiz restoran(!). tercih sebebimiz yakın olması ve daha önce hakkında duyduğumuz iyi yorumlardı, ancak deneyim itibariyle hiç gitmemiş olmayı dileyeceğim restoranlardan birisi oldu. nereden başlamalı bilemiyorum, tercih ettiğimiz rakı markası yoktu (!) onun yerine pahalı olması ününün önde giden başka bir markayı dayatmaya çalıştılar ancak biz ısrarla sorunca "patron geç geldi, arkadaşlar metro'ya alışverişe gittiler" gibi kabul edilemeyecek bir açıklama sonrasında lütfen bir arkadaşı migros'a göndererek istediğimiz rakıyı aldırmaya ikna oldular, meze tepsisinden seçtiğimiz "panço" bayattı, roka, maydonoz ve naneler yıkanmamış ve kumluydu, etlerden hiç bahsetmiyorum zaten. akşamın erken saatlerinde gitmiş olmamıza rağmen bayanlar tuvaletinin hali inanılmazdı!! hesap kısmından bahsetmeme gerek var mı bilemiyorum ancak vermedikleri bir hizmet için haketmedikleri bir rakam desem açıklayıcı olur herhalde. hijyenden uzak yemeklerle aç kalarak kallavi hesap ödemek istiyorsanız bu alanda tahtını sallayacak kimse yok sanırım bedri usta'nın.
  • katırcı bedri ne zaman usta oldu?
  • adana yüzevler kebapcısının kurucusu olan bedri usta tarafından ilk olarak 2011 yılında kalamış'ta kurulan ve son şubesini 2016 eylül ayında yenibosna'da istwest sitesinde ocakbaşı tarzında açan adana kebapcısı.

    mekanların içkili olduğunu belirtmekte de fayda var.

    istwest sitesinde içkili bir diğer mekan olan ve bölgenin rakı-balık ihtiyacına cevap veren balıkçı deep fish'ten sonra bölge insanına kebap-rakı alternatifini getirmiştir.
hesabın var mı? giriş yap