• sanırım gene efes pilsen'in bir projesi. malum; efes beer'lı pek çok ismin haklarını alıp kullanmaktadır ve bu isimlerle açılmasına destek olduğu mekanlara masa, sandalye, dekorasyon vs hemen her türlü yardımı yapmaktadır. ankara'da bahçelievler üçüncü cadde'de açılacak, gördüğüm kadarıyla henüz tadilat halinde...

    kardeşi için (bkz: beer station)
  • kibrista dereboyu caddesinin sonunda (veya basinda, nereden geldiginize bagli) yillardir bulunan mekan. extreme isimli diskonun yanmasindan sonra ortaya cikmistir. bir ara gencler arasinda populer olmasina ragmen su anda farkli tarzlara (meyhane) yonelmesi, o populerligini kaybettiginin gostergesi olarak algilanabilir.
  • ankara bahçelievler üçüncü caddede bulunan, bütün 2008 yazını arka bahçesinde geçirdiğim, canlı müzik olmasa bile çalan şarkılarıyla beni mest eden, milli takım maçlarını izlediğim, eski bir evden restore edilmiş, keşke arka binasında otursaydım diye düşündüğüm *, ilk açıldığında yine aynı cadde üzerinden bulunan beer stop ile karıştırılan, bulunduğu semtte tek geçtiğim mekan.
  • (bkz: biergarten)
  • ankara bahçelideki beer garden, o civarda gidilecek en güzel yerdir. çalan müzikler çok hoştur. konuşulanı duyarsınız. garsonlar çok güleryüzlüdür, fiyatlar güzeldir. kocamandır. üst katı daha da sakindir.
  • türkiye'deki karşılığı, yaygın olarak rastladığımız aile çay bahçesidir. yalnız +24 mü yoksa +18 mi bu konu hakkında bir bilgim yok.
  • esas amacınız bira içmek, iyi seçilmiş bir müzik eşliğinde sohbet etmek ise, yanında da belki bir şeyler atıştırırım diyorsanız gitmeniz gereken, bahçelievler 3. cadde'de bahçeliden beşevler tarafına doğru giderken sağda bulunan mekan. kaliteli ancak standart bir menüsü vardır. fazla gösterişe gelmez. geniş bir mekan olduğundan hemen hemen her saatte yer bulunabilir,ben hiç ayakta kalmadım. garsonları gayet ilgili ve servis hızlıdır, ancak duruma göre hiç yanınıza da uğramayabilirler ** eğer bira önemli değil adını bilmediğim şeyler ısmarlayıp bunları yemek istiyorum derseniz sizi yaklaşık 750 metre mesafedeki bigos'a alalım.
hesabın var mı? giriş yap