• çok güzel müşteri döven mekan.
    bu mekan hakkında daha önce bir arkadaşımda benzer bir şeyden bahsetmişti. kendisinin tanık olduğu olayda da mekan korumacıkları 4 kişi birden çok güzel adam dövmüşler. o kadar da hassas ve delikanlılar bu korkaklar.
    hem 4 bin tl para alacaksın, hem de müşteriyi pataklayacaksın. ne güzel iş. mekan bu konuda sanırım mimli bir yer. ben bakanlığın veya valiliğin yerinde olsam dakika beklemem kökten kapatırım bu mekanı.
  • çeşmede yolduğu müşterisini üstüne bir de eşşek sudan gelene kadar dövdüğü iddia edilen mekan. son on yılda çeşmedeki bütün koyları bu tür mekanların işgal etmesi nedeniyle iki yıldır sezonda çeşmeye gitmiyorum. eskilerden bi paparazzi kaldı numunelik gerisi yalan zaten. gidin efendiler gidin saçın paraları üstüne de dayağınızı yiyip dönün istanbula. bu adamları siz bu hale getirdiniz müstehaktır.
  • mal turnusolu bir işletme.

    buraya giden canlılar ne eziksiniz anlamıyorum, devlet arazisine işgal edip neredeyse hiç bir maliyeti olmadan kurulan bu mekanlara gidip elin kekolarına domalmak mallık değilde nedir. hele ki bu mekanın açıklarından ovacık derin deniz desarj hattı var, atık su buradan denize bırakılıyor. üzerine para verilse gidilmeyecek yere, milyarlar domalıyorsunuz. kendinize saygınız yok böyle sonradan görme mekanlarına gidiyorsunuz, bari üzerinde atatürk var diye paraya saygınız olsun...
  • çok hoş bir denize yapılmış, saçma sapan bir yer.belli ki bir güzel para yedirilmiş. buraya para verip girmekte ayrı bir mallık. iki adım yanı da aynı denize aynı kuma sahip, parasız, geniş, doğal ve normal bir plaj ve yeri itibariyle çok bilen de yok, o plajda toplasan 20 kişi belki var belki yok, istediğin gibi yüz.

    işletmecisi (veya işletmecisinin ailesinden) olduğunu düşündüğüm biri (arkadaşın arkadaşı maalesef) ile birkaç hafta önce yüzeysel olarak konuşma fırsatı buldum. "gelsek pazar günü yer bulur muyuz?" sorusuna "rezervasyonsuz almıyoruz, zaten yani girmek kolay değil, herkesi almıyoruz, canımız isterse beğenirsek alıyoruz, çok gelmek isteyen var ehahah ama siz tanıdıksınız, sabahtan ararsanız alırız yae eheh eheh" cevabını vermiş idi. o zaman da sevmemiştim zaten adamı.

    aldıklarını da dövüyorlarmış anlaşılan. saçmalık.

    çeşme'nin bu şımarık işletmecilerinden de, ota boka para saçmaya bayılan ve gittikçe iyice işletmelerin/işletmecilerin de bokunu çıkaran istanbul'lu turistlerinden de gına geldi. çeşme, alaçatı, ayayorgi vb. yerlerin varlığını unutsalar da eski güzel günlerimize geri dönsek keşke.
  • rezervasyon esnasında herhangi bir bilgi vermeden 3 kişi için 2 kişilik şezlong ayıran ve gerekçe olarak "e biz her 3 kişiye 3 şezlong versek nasıl para kazanacağız?" diyebilen yüzsüz mekan. yakın zamanda bir de adam dövmüşler, tam olmuş.

    propaganda, kum beach ve babylon alaçatı varken gidilmesi en kibar biçimde salaklık olur.
  • adamlara 4 bin tl hesap sokmak yetmiyor demek bir de ustune dovuyorlar. adam rusvetle isgal ettigi plajda, 2-3 liraya mal ettigi ickileri 20-30 tl'den satiyor, bakiyor ki musteri bu isi cok seviyor. hadi olsun fiyatlar 40-50. bakiyor ki musterileri dudukledikce hoslarina gidiyor, bir de uzerine dovelim demisler. ha simdi buna ragmen dolup tasarsa o zaman insanlar sucu da kendilerinde arayacaklar.
  • (bkz: poor people make love rich people fuck) sözlerini vücuduna yazan bir hanım kızımızın şenlendirdiği çeşme mekanı.
  • 4000 lira hesap alıp müşterilerini barzolara dövdüren apaçi mekanı.
  • çeşme ve alaçatı da onlarca süper ve uygun maliyetli plaj varken gidenlere -afedersiniz- kek misiniz diye sorulası mekandır. oraya gidip 4000 hesap gömüp sonra dayak yiyen adamla jet fadıl a para kaptırmaktan vazgeçmeyen dirayetli kesimin ortak paydası çoktur.
  • 10 senedir denize girdiğimiz sahili işgal eden işletme.
hesabın var mı? giriş yap