• moviemax kanallarının yeni adı.
  • ön edit: buna reklam diyen herkes aşağılıktır. fazla uzatmıyorum sözü. ulan insan kullandığı hizmeti de mi övemeyecek amına kodumun yerinde? sadece yermek için mi var ulan burası?

    kim ne derse desin harika hizmet bu ya.

    tamam, 21. yüzyılda torrent var bilmem ne var, ama benim istediğim şey bu değil ki. tam olarak bein movies'in yaptığı şeyi istiyorum ben.

    armut piş ağzıma düş, filmi veriyorlar. 8 farklı kanal, birinden birinde ilgimi çekecek bir film illa ki buluyorum. adını yazmayı akıl etmeyeceğim filmi önüme getirdiğinde hiç itirazsız izliyorum.

    güzel konseptleri oluyor.
    mesela şubat ayı boyunca bir oscar kanalı açtılar, 1960lardan tutun 2015lere kadar oscar almış tüm filmleri tek tek yayınlıyorlar. hayatımda izlemediğim kadar oscarlık film izledim. normalde izlemeyeceğim veya uğraşmayacağım filmleri izledim.

    star wars kuşağı oluyor, oyuncu bazlı kuşaklar oluyor (her cuma al pacino falan gibi). kısaca baştan aşağı süper sistem. benim gibi işten gelince bir şeyler izlemek isteyen ama torrent veya film araştırmalarıyla uğraşmak istemeyenler için çerez parasına güzel filmler var, ideal sistem budur.
  • ekşisözlükte reklamı yapılmaya çalışılan ama inanılmaz eğreti duran, digiturk sinema kanallarının yeni ismi.
  • kaç para aldın söyle delikanlı.
    madem böyle bir başlık var bende samimi düşüncelerimi yazayım, film kanallarını açtırdığım zaman açıpta bir film izlediğim sayılıdır. zaten ayda 600 film olayıda yalan her pazardan her pazara 4 film gerisi hep tekrar.bayramda seyranda 3 gün açıyorlar 3 aylık filmi izliyosun zaten kapattıklarında yayınladıkları aynı döngü, ama bak öyle ayda yılda bir açıyorlar ya o güzel oluyor eğlenceli oluyor yoksa ayda 24 lira günah.
    ayrıca digiturkten nefret ettiğim doğrudur önce üye yaptıkları kadar kolay kapattırmayada izin versinler.
  • övülmesi için paraya gerek olmayan oluşum.

    netflix ve put.io'ya para verdiğim gibi buna da veriyorum. türk kanallarının hiçbirinin izlenemediği bir dönemde; uğraşıp izlemeyeceğim filmleri burada izliyorum.

    hem eskiden herkesin yaptığı gibi "aaa x başlamış" demeyi seviyorum.
  • tamamen fiyasko film kanallarıdır. aynı filmler günlerce dönüyor, türk filmleri kanalında dizi yayınlıyorlar evet yanlış duymadınız film kanalın da dizi yayınlıyorlar adı da diriliş. oscar kanalı zaten eskiden de vardı belli bir dönem yayın yapar sonra kaybolur. bu parayı haketmeyen film paketidir.
  • bein movies oscars, yalnızca şubat ayına özgü olarak, oscar törenlerine kadar açık kalmış geçici bir kanaldı.

    ben de bir ay boyunca keyifle izledim ama ilk günden beri şubata özel olduğunu söylüyorlardı zaten. keşke hep olsa.
  • çeşitli kanallarında müthiş filmler yayınlayarak bayramımın ilk gününü şenlendirmiş oluşum. torrent, popcorn time falan elimin altında olsa da televizyonda güzel bir filme rastlamanın keyfi apayrı.
  • 21.yüzyılı 17 yıl geçerken sansürlü filmler için ekstra para talep eden dijital platformun film kanalı. bunun için ekstra para vermedim tabii ama bayram niyetine bedava yapmışlar. dün gece the game filmine bakıyordum. orada michael douglas'ın otel odasında erotik fotoğraflara baktığı bir sahne vardı, onu bile kesmişler. the game gibi bir filme böyle muamele ediyorsan film kanalıyız falan deme. sinemasever adı altında bu platformu öven her kim varsa zerre sinema sanatına saygısı yoktur kanımca..
  • project x'te üstsüz kızlar havuza girerken sansür uygulamayan ama yatak odasında yine sadece üstsüz kızın adamın kucağına çıktığı sahneyi kesen bir garip kanal.

    ha bayramda açtılar abuk subuk filmleri izleyip goygoy yaptık iyi oldu o ayrı.

    edit: çok özür dilerim bi de öpüşüyorlarmış. tekila shot sahnesi açıktı valla. çocuklara daha kötü örnek bence.*
hesabın var mı? giriş yap