• dizimax kanallarinin yeni adi.
  • sci-fi'da an itibariyle yayınladıkları game of thrones'un ortasında reklam veren paralı kanal.
    doğum günü diye açmışlar. siksen para verip üye olmam amk.
  • comedy isimli kanalı aldığınız digiturk paketi içerisinde açık olan hizmet. tabi kanalın içeriği bomboş, hiçbir şey yok. digiturk'un yayınladığı adam akıllı dizileri diğer ekstra ücret istedikleri kanallarda yayınlıyorlar.
  • game of thrones'un son sezonunun iki bölümünü orijinal saatinde sci-fi kanalında izledim ve diyebilirim ki herhangi bir sansür uygulanmıyor. gecenin bir körü olduğu için olabilir. gerçi şimdiye kadar sansürlenecek kadar açık bir sahne de olmadı. ikinci bölümdeki arya-gendry sahnesini izlerken sövmüştüm kanala sansürlemişler diye ama sonra torrentten bölümü indirip baktığımda sahnenin orijinal halinin öyle olduğunu gördüm.* altyazı konusunda da gayet başarılılar. ille de eşekherif isterük denilebilecek bir kalite farkı yok. hatta ben daha çok beğendim kanaldaki çeviriyi. önceki sezonları hep eşekherif altyazısı ile izledim, ne cnbc-e ne de digiturk altyazılarının önceki sezonlarda nasıl olduğunu bilmiyorum ama kanal çevirisi daha kötüydü demek ki bu denli kötüye çıkmış adları. bu saatten sonra da zaten her ne kadar sansürlemesen de her ne kadar kaliteli altyazı çevirisi yapsan da yalancı çoban misali insanlar güvenip buradan izlemez diziyi.

    bu sezon özelinde sansürsüz ve kaliteli bir altyazı ile diziyi verseler de allah bir yerden verirken bir yerden alıyor demek ki. iki üç tane düşük zekalı veledi digiturk cyber crime adı altında istihdam edip ortalığa salmışlar. eşekherif'in çevirdiği altyazıları kaldırtıp dizi sitelerini engelletiyorlar. bunu yapmaları hakları fakat garip olan şu ki twitter'da millete atarlı giderli menşınlar atarak racon kesip duruyorlar.* durum o kadar rezil ki üsluplarının kepazeliği bir yana demet akalın'a rahmet okutacak türkçe yazım hataları yapıyorlar.* digiturk'ün onaylı hesabı bu hesabın da kendilerine ait olduğunu belirtene kadar da troll hesap zannediyordum. o kadar kötü.

    her neyse. ben de bir iptv hizmeti üzerinden izliyorum zaten digiturk kanallarını. bu firmaya para kaptıracak kadar kafayı peynir ekmekle yemedim şükür ki.* hem para verecem hem cayır cayır reklam izleyecem hem digiturk play'in rezillikleriyle uğraşacam hem de gün gelir iptal etmek istersem şark kurnazı ayak oyunlarınızla uğraşacam. yok öyle yağma.
  • insanın maşallah dediği yaşamıyor.

    bugünkü game of thrones yayını anormal derecede karanlıktı. dizi başladı, lan dedim bunun bu kadar karanlık olması normal değil. 8x3'teki gibi bir karanlıktan söz etmiyorum, orada yine olayın bir mantığı vardı. resmen instagram efekti atmışlar gibi kapkaranlık şekilde yayınladılar diziyi. başta izlediğim iptv'nin yayınında bir bokluk var diye düşündüm çünkü manasız bir karanlık var. biraz önce bir türk tracker'dan hdtv sunumunu çektim aynı şey. acaba dedim gerçekten mi böyle, torrentleech'ten çekip orijinal haline baktım gayet güzel bir görüntü var. meğer bein series sci-fi kapkaranlık yayınlamış bölümü, orijinali gayet iyi.

    çok enteresan. çok ama çok enteresan. adamlar resmen sinema çekimi kalitesinde gösterdiler diziyi. torrent'ten çektiğim sunum ve eşekherif'in altyazısı ile tekrar izleyeceğim bu bölümü.
  • dizimax'ten beri (belki de daha eski) yayımladıkları efsaneyi, friends'i yayından kaldırmış kanal. zaten fx - fox life - fox crime üçlüsünün yanında gayet vasat kalmıştı eski zamanlara göre.
hesabın var mı? giriş yap