aynı isimde "bein sports (uygulama)" başlığı da var
  • eski adiyla bein sport, 2015 itibariyle fransa, abd, kanada, endonezya, orta dogu, kuzey afrika, hong kong, tayland, rusya, belarus, kazakistan, ve avustralya'da yayin yapan, serie a'sindan bundesliga'sina cogu ana ligin yayin haklarina sahip kuresel ag.

    program arasi/ici motion grafikleri guzel, ray hudson'a mac yorumlatmasi korkunctur.
  • gelecek sezon süper lig yayınlarına başlayabileceği konuşulan platform.
  • 2015/16 sezonundan itibaren türkiye süper liginin yayınını üstlenecek kuruluş. sahibi al jazeera.
  • digiturk u satın alması büyük bir olay olan medya grubu. bir kaç yıl önce kurulmuş olmasına rağmen kısa sürede espn ayarında spor yayıncılığında yüksek standardları yakaladılar. lig tv nin küflenmiş yayıncılık anlayışına el atacaklarsa türkiye liginin prestijini artırması kaçınılmaz. yani bu satin alma önümüzdeki yıllarda kulüplere daha fazla para, ligde daha fazla yıldız futbolcu görme anlamına da geliyor.

    hadi her şeyi geç tribünlere monte edilen uyduruk paint mahmut kahve reklamını kaldirsalar bile razıyım.
  • spor yayıncılığına yeni bir boyut kazandırmasını umduğum şirket. maçtan önce veya devre arasında güzel bulduğu kadınları çeken kameramanları engellese bile yeter bence. maçtan önce elalemin karısını kızını gösterme kardeşim bize, oyuncuları göster, ısınırken neler konuştuklarını göster, biri pankart hazırlamışsa onu göster.
  • (bkz: bein bedava)
  • arapça, fransızca, ingilizce ve ispanyolca olmak üzere 4 farklı dilde yayın yapıyorlar. bu da kanalın ne kadar global bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor.

    bu tip kanalların ya da olayı biraz daha geniş ele alacak olursak, bu tip global şirketlerin kirli yapılara karşı daha hassas olduğunu söyleyebiliriz. türkiye'deki çeteleşmiş yayıncı kuruluşların ve kişiliklerin elinde maskara olamayacak kadar büyük ve iddialı olan bein sports da belirli bir çizgide yayın hayatını sürdürecektir diye umut ediyorum.

    böylece hem ülke sporunun imajı, hem de spor kulüplerinin gelirleri artacaktır.

    türkiye spor konusunda yatırım yapmak için çok çok uygun bir ülke ve çok yeni sayılabilecek bu şirketin bu kadar kısa sürede böyle bir yatırım yapması takdir edilmesi gereken bir durum.

    umarım kaliteli bir yayıncılık anlayışıyla tüm taraflı kanallara örnek olur ve türk spor medyasını baştan ayağa değiştirir. çok umutluyum.

    (bkz: umutlandırıp utandırmayın)
  • astra 19 uydusuyla fransız olanı izlenebilir.
  • ingilizce yayınındaki aşırı heyecanlı iskoç abiyle eğlendiren kanal.
hesabın var mı? giriş yap